θαλάσσια χελώνα μέσα στο νερό

Τα ζώα έχουν κι αυτά την πλάκα τους όπως φαίνεται από τις κωμικές φωτογραφίες τους στην άγρια ζωή. Πιο συγκεκριμένα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φιναλίστ εικόνες που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για τα Βραβεία Κωμικών Φωτογραφιών Άγριας Ζωής του 2020 – και είναι απολύτως ξεκαρδιστικές.

παπαγαλάκια ζευγάρι

Κάθε χρόνο ο εν λόγω διαγωνισμός συγκεντρώνει το ενδιαφέρον φωτογράφων και κοινού, αφού κάθε εικόνα είναι άκρως χιουμοριστική και προκαλεί ποικίλλα συναισθήματα, ενώ το χιούμορ είναι το βασικό τους χαρακτηριστικό! Οι διοργανωτές του διαγωνισμού “2020 Comedy Wildlife Photography Awards” είπαν χαρακτηριστικά:

φώνια στην επιφάνεια λίμνης

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το επίπεδο των συμμετοχών φέτος και από τον αριθμό! Ποτέ δεν είχαμε τόσες πολλές συμμετοχές αλλά και τόσο υψηλής ποιότητας φωτογραφίες! Οι κριτές θα δυσκολευτούν πολύ τόσο στη βαθμολόγηση όσο και στην επιλογή των νικητών!”…

ελέφαντες σε χωράφια


Από τον πίθηκο που μοιάζει να τρέμει μέσα στα παγωμένα νερά λίμνης μέχρι το πτηνό που βρίσκεται σε… απαγορευμένη για ψάρεμα περιοχή κρατώντας στο ράμφος του… ψάρια και τη θαλάσσια χελώνα που μοιάζει να υψώνει το… δάχτυλο στον φωτογράφο, καθεμία λήψη έχει να περιγράψει με χιούμορ την καθημερινότητα των άγριων ζώων, που περιλαμβάνει κι αυτή την δική της… πλάκα.

πίθηκοι πάνω σε δέντρο


Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 22 Οκτωβρίου 2020.

πίθηκος κολυμπάει σε κρύο νερό
πολική αρκούδα στους πάγους

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ