Κορσική, Γαλλία

Όταν μιλάμε για ειδυλλιακά και γραφικά μέρη, η Κορσική πρέπει να βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις. Διαθέτει ενδιαφέρον αστικό τοπίο και καταρράκτες σε τροπικά δάση, πανέμορφα καφέ και γραφικές γειτονιές. Εμείς έχουμε φτιάξει μια λίστα με τα ωραιότερα σημεία της!

Επίσης, σας αποκαλύπτουμε 7 κρυμμένα σημεία της Γαλλίας, που οι ντόπιοι δεν θέλουν να μάθετε!

Calanques de Piana

Calanques de Piana, Κορσική

Οι μοναδικοί βραχώδεις σχηματισμοί που υψώνονται από τα διάφανα, γαλαζορπάσινα νερά είναι χαρακτηριστικά της Κορσικής στη Γαλλία. Η εικόνα είναι μαγευτική και δε θα θέλετε να σταματήσετε να το φωτογραφίζετε.

Plage de Saleccia

Plage de Saleccia, Κορσική

Πρόκειται για μια παραλία, στην Κορσική, με λευκή άμμο και διάφανα κύματα που αγκαλιάζουν απαλά την ακτή. Όχι, δεν είναι στην Καραϊβική, παρόλο που μοιάζει σαν να είναι. Δεν είναι δυνατόν να επισκεφτεί κανείς την Κορσική και να μη βρεθεί στην Plage de Saleccia, είναι σίγουρο ότι δε θα θέλετε με τίποτα να φύγετε!

Σκαλοπάτια του Βασιλιά της Αραγονίας

Αυτή η πέτρινη σκάλα είναι σκαλισμένη στο εσωτερικό ενός βράχου στην Κορσική. Ανεβείτε τα σκαλιά για να αποκτήσετε μια μοναδική εμπειρία και να απαθανατίσετε το πιο γραφικό και ινσταγκραμικό τοπίο της ζωής σας!

Νησιά Lavezzi

Νησιά Lavezzi, Κορσική

Αυτό το σύμπλεγμα μικροσκοπικών νησιών από γρανίτη βοηθούν στη διάκριση της Κορσικής από τη Σαρδηνία, αλλά αυτό που πραγματικά κάνουν είναι να σας προσφέρουν ένα γοητευτικό σκηνικό από ζαφειρένια νερά, ιδανικά για να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το μαγικό τοπίο!

Καθεδρικός Ajaccio

Καθεδρικός Ajaccio

Μην αφήσετε το εξωτερικό του ναού να σας ξεγελάσει. Παρόλο που εξωτερικά φαίνεται πολύ απλός, το εσωτερικό του χαρακτηρίζεται από πολυτελή κομψότητα που καταφέρνει να αφήσει τους επισκέπτες με το στόμα ανοιχτό. Παρόλα αυτά, και η πορτοκαλί απόχρωση στο εξωτερικό του το κάνει μοναδικό και θα δώσει μια υπέροχη νότα στις φωτογραφίες σας.

- Advertisement -

Οι παλιοί δρόμοι της Bastia

Σε αυτό το σημείο θα αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στην Ιταλία ή και την Ελλάδα. Παρόλα αυτά, βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Κορσικής και είναι το βασικό λιμάνι του νησιού. Η Bastia είναι διάσημη για τα κρασιά της και διαθέτει πανέμορφα πολύχρωμα κτίρια που αντικατοπτρίζονται με μοναδικό τρόπο στα κρυστάλλινα νερά.

La Sassa

Απολαύστε το μεσημεριανό σας με θέα την ακτή της Κορσικής -πραγματικά θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε μέσα σε καρτ ποστάλ! Η θέα του ωκεανού, ιδανικά την ώρα που δύει ο ήλιος, συνθέτει ένα σκηνικό ονειρεμένο! Είναι το τέλειο σημείο για να βγάλετε φωτογραφίες, να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τη θέα και -γιατί όχι;- να κάνετε πρόταση γάμου στο ταίρι σας!

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ