Νησιά της Μεσογείου για οικονομικές διακοπές

Ψάχνετε νησιά για οικονομικές διακοπές; Τι θα λέγατε για Μεσόγειο; Είτε προτιμάτε την Ελλάδα είτε το εξωτερικό θα λατρέψετε τις παρακάτω προτάσεις…

- Advertisement -

Μάλτα

Οικονομικές διακοπές στη Μάλτα

Με 300 µέρες το χρόνο ηλιοφάνεια, µερικές από τις πιο καθαρές παραλίες της Μεσογείου και µια εξαιρετική ποικιλία από ιστορικά µνηµεία, θα έλεγε κανείς πως η Μάλτα πρέπει να είναι… ένας ακριβός προορισµός. Κι όµως, δεν είναι καθόλου έτσι! Είναι ένα εξαιρετικό οικονοµικό νησί, σε όλες τις εκφάνσεις του! Από την ενοικίαση αυτοκινήτων ως το φαγητό και από την διαµονή ως τα ποτά και τα cocktails που θα πιείτε στα bars! Ακόµα και οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν εισιτήρια χαµηλού κόστους για πτήσεις προς τη Μάλτα, κρατώντας τις τιµές ανταγωνιστικές!

Ζάκυνθος

Οικονομικές διακοπές στη Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος, μπορεί να µην είναι ο φθηνότερος προορισµός αλλά υπάρχουν άπειρες ευκαιρίες για να εξοικονοµήσετε χρήµατα. Αποφύγετε τον γοητευτικό νότο και προσανατολιστείτε στο όµορφο και ανεξερεύνητο βόρειο ορεινό τµήµα του νησιού! Ή απλά επιλέξτε να παραµείνετε στην πευκόφυτη περιοχή του Βασιλικού στην νοτιοανατολική πλευρά του, µια περιοχή που έχει προστατευθεί από την τουριστική ανάπτυξη κυρίως λόγω των θαλάσσιων χελωνών που καταλήγουν στην παραλία του Γέρακα, µία από τις οµορφότερες του νησιού µε χρυσή άµµο και καταγάλανα νερά. Αν βρεθείτε στη Ζάκυνθος, μην παραλείψετε να ανακαλύψτε την… άλλη πλευρά του νησιού!

Επίσης, μάθετε τα πάντα για τη Ζάκυνθο μέσα από τον οδηγό μας, Gold book of Zante, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

Πηγή: Icons Travellers

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ