Ενημερώθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2018, 14:57

Ένα σύνολο από cozy ξενώνες, το Κορυσχάδες Village θα σας χαρίσει παραδοσιακή φιλοξενία µε φόντο ένα εξαιρετικό φυσικό τοπίο µέσα στο ελατόδασος.

Κορυσχάδες Village

- Advertisement -

Διασκορπισµένα στο χωριό, τα εντυπωσιακά ανακαινισµένα πέτρινα κτήρια που τους στεγάζουν φέρουν την προσωπική υπογραφή του πολιτικού µηχανικού Κώστα Λάππα, ο οποίος έκανε την αρχή το 1992 αναπαλαιώνοντας το αρχοντικό της γιαγιάς του µε ιστορία µεγαλύτερη των 120 χρόνων!

Κορυσχάδες Village

Ο πρώτος που µας υποδέχεται είναι το Κυκλάµινο στην είσοδο του χωριού µε πλήρως οργανωµένα αυτόνοµα σπίτια και µεζονέτες (µε τζάκι, κουζίνα, 2 ή 3 ανεξάρτητα υπνοδωµάτια µε en suite µπάνια) που χαρακτηρίζονται από την country style διακόσµησή τους!

Κορυσχάδες Village

Την ίδια στιγµή λίγο πιο πάνω από την πλατεία των Κορυσχάδων, η Ανατολή, το Κάστρο και το Αρχοντικό (σήµερα λειτουργεί ως café) κινούνται σε πιο παραδοσιακά «µονοπάτια», µε κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και all time classic πινελιές.

Κορυσχάδες Village

Τα ευρύχωρα δωµάτια, οι σουίτες και οι µεζονέτες τους (φιλοξενούν 2-6 άτοµα) προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και είναι ιδανικά «καταφύγια» για οικογένειες και παρέες.

Κορυσχάδες Village

Tip: Στο Κυκλάµινο από φέτος βρίσκουµε και µια  ολοκαίνουρια πισίνα, «φωλιασµένη» σε ένα καταπράσινο τοπίο.

Ιnfο: Από €50-140/δίκλινο µε πρωινό. Κορυσχάδες, Τ. 22370 25102-21121, www.korys.gr

Πηγή: Icons Travellers 

Icons 137

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ