Κουζεινερί

Σε έναν industrial χώρο µε homey διάθεση, το Κουζεινερί, στον πεζόδροµο της Μαρινέλλη, έχει αναδειχθεί εδώ και 8 χρόνια, σε µια από τις must γευστικές στάσεις στον γαστρονοµικό χάρτη ολόκληρης της Κρήτης.

Κουζεινερί

Και αυτό γιατί αποτελεί µια από τις καλύτερες επιλογές κρεατοφαγίας µε µια µεγάλη ποικιλία σε κοπές, και µάλιστα είναι το µοναδικό εστιατόριο σε όλο το νησί που εισάγει µοσχάρι από ειδικά συγκεκριµένη φάρµα του Κάνσας, µια από τις ποιοτικότερες παγκοσµίως. Ο ιδιοκτήτης και chef Νίκος Κουρινός και ο sous chef του Γιώργος Κουτάτος προτείνουν ένα πολυσυλλεκτικό µενού διεθνών γεύσεων µε στοιχεία από τις κουζίνες της Λατινικής Αµερικής, έντονες ελληνικές πινελιές, αλλά και ιδιαίτερες τεχνικές που αναδεικνύουν ιδανικά την πρώτη ύλη!

Κουζεινερί

Αναµφίβολα τα δυνατά χαρτιά του καταλόγου είναι το american style Rib-eye τσουράσκο και η tomahawk steak, ενώ το γεύµα σας συµπληρώνει ιδανικά µια προσεκτικά επιλεγµένη λίστα µε διεθνή και ελληνικά κρασιά.

Ηighlight: Η εξειδίκευση του chef στο κρέας, αποτέλεσµα των συχνών ταξιδιών του στο εξωτερικό.

Καθηµερινά 12:30-00:30 (κουζίνα).

Ιnfo: Λοχαγού Μαρινέλλη 11, Ηράκλειο, τηλ. 2810 346452, FΒ Κουζεινερί

Πηγή: Icons Travellers 

Icons

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ