Αν θέλετε να ζήσετε ένα υπερθέαμα στην αλλαγή του χρόνου, ετοιμάστε βαλίτσες για το Ντουμπάι και αυτό διότι αυτή η πρωτοχρονιά θα είναι η πιο φαντασμαγορική!

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο των εορτασμών “Light Up 2018” που ξεκίνησαν επίσημα αυτό το 24ωρο όχι μόνο θέλουν να περάσουν στην ιστορία αλλά έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν το ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες για το πιο εντυπωσιακό υπερθέαμα τη βραδιά της πρωτοχρονιάς.

Γερμανία: Οι 4+1 πόλεις-διαμάντια που πρέπει να ανακαλύψεις!

Αποτέλεσμα εικόνας για Light Up 2018 dubai

Αποτέλεσμα εικόνας για Light Up 2018 dubai

Ο πύργος της ξενοδοχειακής πολυτέλειας Burj Khalifa υπόσχεται ένα εντυπωσιακό show με φώτα που δεν έχει προηγούμενο και το Ντουμπάι θέλει να προσθέσει ακόμη μια διάκριση στο πορτφόλιο των ιδιότυπων κατακτήσεων του.

Διαβάστε ακόμα:  Αυτός είναι ο κορυφαίος προορισμός στον κόσμο για city break διακοπές

Εκεί που…δεν μπορείτε να ταξιδέψετε εύκολα!

Η “πρωτοποριακή” γιορτή υπόσχεται πολλές πρωτότυπες πρωτοβουλίες και εκπλήξεις ωστόσο λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν τα επόμενα 24ωρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Light Up 2018 dubai

Το υπερθέαμα “Light Up 2018” θέλει να γιορτάσει τα επιτεύγματα των ΗΑΕ αλλά και να αποτίσει φόρο τιμής στον ιδρυτή του έθνους, τον Zayed bin Sultan Al Nahyan σηματοδοτώντας και το νέο έτος, το 2018 που έχει οριστεί ως “Έτος του Zayed”.

Τα 4+1 μέρη που έχουν αλλάξει τον κόσμο μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για Light Up 2018 dubai

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε όλη την πόλη με τον εντυπωσιακό ουρανοξύστη Burj Khalifa να είναι κεντρικός πρωταγωνιστής στο υπερθέματα.

πηγή:cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ