Λονδίνο: Επιβιβαστείτε σε ένα τρένο γεμάτο παγωτό!

Το εκπληκτικό και ιδιαίτερο Milk Train μπορεί να μην χρησιμεύει όντως ως μέσο μεταφοράς, αλλά σίγουρα θα σας ταξιδέψει σε ένα μαγικό κόσμο με πολύ παγωτό!

Θα το βρείτε στην πολυσύχναστη περιοχή του Covent Garden στο Λονδίνο και σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Studio FormRoom, με σκοπό να «εξυπηρετήσει πρωτίστως το ευρύ κοινό που ακολουθεί το δημοφιλές λογαριασμό τους στο Instagram».

Λονδίνο: Επιβιβαστείτε σε ένα τρένο γεμάτο παγωτό!

Μόλις φτάσετε στο Milk Train θα δείτε έναν πανέμορφο μίνιμαλ χώρο, και την προσοχή σας θα τραβήξουν τα “μαγικά” σύννεφα που κρέμονται από τις οροφές, αλλά και οι πίνακες με neon αποχρώσεις , όπως φυσικά η αισθητική ενός κλασικού βρετανικού ατμοκίνητου τρένου. Το studio FormRoom ήθελε να πετύχει τη δημιουργία ενός Instagram-friendly καταστήματος παγωτού στο κέντρο του Λονδίνο.

Διαβάστε ακόμα:  Ο Τάσος Δούσης προτείνει το καλύτερο παγωτό & brunch στα Βόρεια
Λονδίνο: Επιβιβαστείτε σε ένα τρένο γεμάτο παγωτό!

Εκτός από το τέλεια instagram..ικό μαγαζί, δεν θα μπορούσαν να μην είναι και τα παγωτά έτοιμα για μια τέλεια φωτογραφία! Το Milk Train έχει γίνει δημοφιλές για την εξαιρετικά εντυπωσιακή παρουσίαση των παγωτών και για την απίθανη γεύση τους.

Θαυμάστε τα παγωτά του Milk Train, μέσα από τις φωτογραφίες του στο Instagram:

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ