Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
25 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsLufthansa: Αυξημένη η ζήτηση για Ελλάδα το Πάσχα

Lufthansa: Αυξημένη η ζήτηση για Ελλάδα το Πάσχα

Η Lufthansa έχει κάνει εκτεταμένες προετοιμασίες για την πρώτη σημαντική ταξιδιωτική περίοδο του 2022 και αυξάνει το προσωπικό που αναπτύσσεται σε γκισέ και πύλες για να το χειριστεί.

Η Lufthansa Group Airlines αναμένει έως και 225.000 επιβάτες στη Φρανκφούρτη το Πάσχα και πάνω από 1.500 αναχωρήσεις. Οι περισσότεροι προορισμοί είναι στην περιοχή της Μεσογείου (Πορτογαλία, Ισπανία, Ελλάδα κ.λπ.) και στις δυτικές και ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.

- Advertisement -

Καθώς στη Φρανκφούρτη αναμένονται μεγαλύτεροι χρόνοι αναμονής σε πολλά σημεία ελέγχου, το προσωπικό του αεροδρομίου συνιστά να φτάσετε τουλάχιστον δυόμισι ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης. Η Fraport επισημαίνει επίσης ότι ενδέχεται να υπάρχουν μεγαλύτεροι χρόνοι αναμονής κατά την παραλαβή των αποσκευών στο ταξίδι της επιστροφής.

Η Lufthansa συνιστά επίσης τη χρήση του ευρέος φάσματος διαδικτυακών υπηρεσιών της για τον έλεγχο των εγγράφων που απαιτούνται από τους συνεχιζόμενους ταξιδιωτικούς κανονισμούς.

Η Lufthansa προσφέρει τη δυνατότητα μεταφόρτωσης και ψηφιακού ελέγχου εγγράφων στον ιστότοπό της 72 ώρες πριν από την αναχώρηση. Από 23 ώρες πριν από την αναχώρηση, υπάρχει επίσης δυνατότητα online check in. Μετά από ένα επιτυχημένο self-service check-in, οι ταξιδιώτες μπορούν απλώς να παραδώσουν τις αποσκευές τους σε ένα μηχάνημα αποσκευών. Η απαιτούμενη τεκμηρίωση παρέχεται στη διεύθυνση: lufthansa.travel-regulations.com .

Οι ταξιδιώτες που φτάνουν στον σιδηροδρομικό σταθμό μεγάλων αποστάσεων του αεροδρομίου μπορούν να ελέγξουν τις αποσκευές τους απευθείας κατά τη μεταφορά τους στο κεντρικό κτήριο του αεροδρομίου. Η Lufthansa συνιστά στους επισκέπτες να παραλάβουν τις χειραποσκευές τους στα γκισέ check-in, ως μέρος του επιτρεπόμενου αποσκευών. Αυτό εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη διαδικασία στα σημεία ελέγχου κατά την επιβίβαση και διευκολύνει την έγκαιρη αναχώρηση. Περισσότερες πληροφορίες για τις χειραποσκευές παρέχονται στη διεύθυνση: www.lufthansa.com/gb/en/baggage-overview

Η Lufthansa προσφέρει ειδικές υπηρεσίες για οικογένειες με παιδιά για να εξασφαλίσει ένα ξεκούραστο ξεκίνημα στις διακοπές τους: οι γονείς με παιδιά έως επτά ετών μπορούν να χρησιμοποιήσουν την περιοχή Family Check-in στη Φρανκφούρτη (Hall A, γκισέ 60-65). Υπάρχουν χώροι παιχνιδιού στο αεροδρόμιο που έχουν σχεδιαστεί για παιδιά που βοηθούν στη μείωση του χρόνου αναμονής μέχρι την αναχώρηση.

Κατά την επιβίβαση, οικογένειες με παιδιά έως έξι ετών μπορούν να επιβιβαστούν πριν από τους άλλους επιβάτες. Η Lufthansa προσφέρει επίσης άφθονη ψυχαγωγία στα παιδιά, όπως παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί για την αεροπορική εταιρεία ή το φιλικό προς τα παιδιά ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, προσφέρονται ειδικά παιδικά μενού και παιδικές τροφές, τα οποία μπορούν να προπαραγγελθούν χωρίς επιπλέον χρέωση έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση. Σύμφωνα με τις διακοπές του Πάσχα, οι «βελούδινες νεοσσοί» θα είναι διαθέσιμοι για παιδιά σε όλες τις πτήσεις από τη Γερμανία από την 1η Απριλίου. Επίσης, οι ενήλικες επισκέπτες της Lufthansa δεν θα χάσουν τη δυνατότητα. Από τις 11 έως τις 18 Απριλίου θα κεραστούν επίσης σοκολατένια κουνελάκια και αυγά.

Πηγή: tourismtoday.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,255LikesΚάντε Like
88,384 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ