Ρεπορτάζ – κείμενα: Τίτη Βελοπούλου, Κατερίνα Ρίγκου ([email protected]), Γιώργος Παπαχατζής ([email protected]), Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected]) / Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, Ιάκωβος Στρίκης, Χρήστος Τριανταφύλλου

***Ρεπορτάζ από το περιοδικό BEST IN TOWN ATHENS, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ

Πάνω στην πλακόστρωτη Ευαγγελιστρίας, το Just Made 33, µε νεοϋορκέζικο design και minimal αισθητική, έχει συστήσει µια new age φιλοσοφία στο all day food και αποδεικνύει πως µπορεί να είναι ολόφρεσκο, γευστικότατο και gourmet, µε premium πρώτες ύλες!

Μοναδικά sandwiches σε ευφάνταστους συνδυασµούς, σφολιάτες, αλλά και τάρτες µε handmade ζύµη που βγαίνουν καθηµερινά από το παρασκευαστήριο είναι ανάµεσα στις επιλογές µας.

Τις… just made προτάσεις συµπληρώνει µια εκλεκτή και εποχιακή κάρτα ζεστής κουζίνας που συνεχώς εξελίσσεται, µε consulting από τον Ανδρέα Λαγό, η οποία περιλαµβάνει πιάτα όπως το µοναδικό λιγκουίνι µε κοτόπουλο, µπέικον, κρέµα γάλακτος και ουίσκι, καθώς και πιάτα ηµέρας. Από την άλλη, upgraded βρίσκουµε και το κοµµάτι του bar µε µια δυνατή λίστα cocktails που επιµελήθηκε ο Δηµήτρης Τσατούχας, αλλά και την ανανεωµένη λίστα κρασιών.

Φυσικά, δεν θα µπορούσε να µην ξεχωρίζει και ό,τι αφορά τον καφέ, σε επιµέλεια του βραβευµένου Αντώνη Καριώτη (ανάµεσα στους top baristas της χώρας), ο οποίος έχει δηµιουργήσει µια µονάδα εισαγωγής και επεξεργασίας καφέ – παράγει τον εκλεκτό, ανώτερης ποιότητας Sapid, ενώ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε όλη την Ευρώπη του καφέ Kopi Luwak, που στην Αθήνα θα τον βρείτε αποκλειστικά στο Just Made 33. Highlight: Tο εξαιρετικό καθηµερινό brunch (από τις 11:00).

 

Info

Ευαγγελιστρίας 33, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Τ. 215 5258062, www.justmade33.gr 

Καθηµερινά 07:30-00:00.

 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒAΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ

Πηγή: www.athensmagazine.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ