Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
36.9 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsMalaysia Airlines: Την Goldair επέλεξε ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στην Κύπρο

Malaysia Airlines: Την Goldair επέλεξε ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στην Κύπρο

Η Malaysia Airlines μετά την επιλογή της Goldair ως Γενικού Αντιπρόσωπου Πωλήσεων της (GSA) στην Ελλάδα, επιλέγει εκ νέου την Goldair ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων της και για την Κύπρο, επεκτείνοντας έτσι την παρουσία της στην αγορά της Κύπρου και ενισχύοντας την υποστήριξη της στους τοπικούς ναυτιλιακούς πράκτορες της Μεγαλονήσου.

Η Malaysia Airlines Berhad (“MAB” ή “Malaysia Airlines”), ο εθνικός αερομεταφορέας της Μαλαισίας ανακοίνωσε ότι επέλεξε την Goldair ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Κύπρο.

- Advertisement -

Η Malaysia Airlines είναι μέλος της Oneworld Alliance, εξυπηρετώντας 30 εσωτερικούς και 43 διεθνείς προορισμούς σε 22 χώρες, από τον Ιούνιο του 2022.

Η Malaysia Airlines συνδέει με απευθείας πτήσεις το Λονδίνο με την Κουάλα Λουμπούρ και μέσω αυτής, σημαντικούς προορισμούς στην Ινδική χερσόνησο, Ασία & Αυστραλία / Νέα Ζηλανδία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.malaysiaairlines.com.

Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την αναγνωσιμότητα της Malaysia Airlines στην Κύπρο και να προωθήσει τις πωλήσεις στην Κυπριακή Αγορά, με ιδιαίτερη έμφαση στην συνεργασία με τοπικούς ναυτιλιακούς πράκτορες που διαχειρίζονται τις αλλαγές ναυτικών πληρωμάτων, σηματοδοτώντας την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας και εκπροσώπησης πωλήσεων της MAB στην Ευρώπη.

Η Goldair είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οργανισμούς στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού στην Ελληνική Επικράτεια. Ο ρόλος του GSA είναι να οικοδομήσει και να ισχυροποιήσει τη θέση της MAB στην Κύπρο διεξάγοντας αποτελεσματικές και στρατηγικές εμπορικές δραστηριότητες για την καθιέρωση και την ενίσχυση της αναγνωσιμότητας του brand της MAB στην τοπική
αγορά, εστιάζοντας παράλληλα στη μεγιστοποίηση των εσόδων από τις πωλήσεις εισιτηρίων μέσω της Κυπριακής Αγοράς και ενθαρρύνοντας τους τοπικούς πράκτορες της Κύπρου να επιλέξουν την Malaysia Airlines ως αεροπορική εταιρεία πρώτης επιλογής τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της Malaysia Airlines για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, Daniel Bainbridge, ανακοίνωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε την τοπική παρουσία της Malaysia Airlines στην Κυπριακή αγορά και να ευθυγραμμίσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας με τους τοπικούς πράκτορες. Μετά από ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στην ελληνική αγορά, είμαστε σίγουροι ότι θα ενισχύσουμε τη θέση μας στην Κύπρο μέσω της άριστης επιχειρηματικής μας σχέσης με την Goldair».

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Goldair, Νίκος Σοφιάδης, δήλωσε: «Η επέκταση της Συνεργασίας μας μεταξύ της Malaysia Airlines και της Goldair τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο θεωρείται ορόσημο για την ιστορία της εταιρείας μας. Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με μια τόσο αξιόλογη αεροπορική εταιρεία σε δύο σημαντικές αγορές που επικεντρώνονται στη μεταφορά
ναυτικών πληρωμάτων. Ανυπομονούμε να ενισχύσουμε την παρουσία της Malaysia Airlines στην Κύπρο και να συνεργαστούμε στενά για να βελτιστοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητες του δικτύου της Malaysia Airlines».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,296LikesΚάντε Like
88,201 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ