Η μαγειρική και οι σεφ, αλλάζουν πιο συχνά τάσεις και από τη βιομηχανία των ρούχων. Είναι τόσα πολλά τα food blogs, που κάθε νέα μόδα, διαδίδεται αστραπιαία και τη συναντάς σε όλα τα μοντέρνα εστιατόρια.

Και η χώρα μας τα τελευταία χρόνια ανοίγεται στις νέες γεύσεις, και προτείνει μενού, για όσους βαρέθηκαν τη φέτα και τα κοψίδια.

Μάθε τι είναι ο πάνδανος πριν γίνει μόδα

Το πανέμορφο Galli Restaurant, το πιο in εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Μάθε τι είναι ο πάνδανος πριν γίνει μόδα

Μάθε τι είναι ο πάνδανος πριν γίνει μόδα

8 απαράβατοι κανόνες φαγητού που πρέπει να ξέρετε αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό

Μάθε τι είναι ο πάνδανος πριν γίνει μόδα

Επόμενο trend στα πιάτα των των εστιατορίων, είναι ο πάνδαμος. Ο πάνδανος είναι ένα φυτό από την νοτιοανατολική Ασία, του οποίου τα φύλλα έχουν μια γλυκιά και πικάντικη γεύση. Αν έχετε ταξιδέψει στην Ασία, θα το έχετε συναντήσει να συνοδεύει συνταγές με ρύζι, αλλά και εξωτικά κοκτέιλ.

Ήδη στην Αγγλία και στις ΗΠΑ σαρώνει σε γεύση παγωτού. Επίσης κυκλοφορεί και σε σιρόπι για να εμπλουτίζει με γεύση τα γλυκά. Οι γνώστες του αντικειμένου, μιλούν για την επόμενη hot γεύση και στα αλμυρά πιάτα, ειδικά με τη μορφής σως σε κρεατικά.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Πηγή: E-Radio.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ