δωρεάν ταξίδι
- Advertisement -

Το DiscoverEu είναι μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δίνει την δυνατότητα στους νέους, να κάνουν ταξίδι σε όλη την Ευρώπη και να την ανακαλύψουν.

Επίσης, προλάβετε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα με έκπτωση έως 30% με την Aegean!

Αν είσαι τυχερός ο επόμενος γύρος αιτήσεων θα ανοίξει στις 7 Νοεμβρίου 2019 στις 12:00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης). Θα έχει διάρκεια μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2019 στις 12:00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

Οι προϋποθέσεις

Για να υποβάλλεις αίτηση θα πρέπει να είσαι 18 χρονών και να έχεις γεννηθεί μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2001 και της 31ης Δεκεμβρίου 2001.

Να είσαι υπήκοος ενός σε ένα από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά τη στιγμή της απόφασης για τη χορήγηση της κάρτας. Θα πρέπει να έχεις δώσει τον σωστό αριθμό δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου στο ηλεκτρονικό δελτίο αίτησης.

Daily Mail: Οι νικητές των Drone Photo Awards για το 2020 - απίστευτες εικόνες!

Στη συνέχεια θα πρέπει να λάβεις μέρος σε ένα κουίζ, εκτός και αν υποβάλλεις αίτηση ως μέλος μιας ομάδας. Εφόσον επιλεγείς, θα μπορείς να ταξιδέψεις από 1 ημέρα έως και 30 ημέρες. Στο διάστημα μεταξύ της 1ης Απριλίου και της 31ης Οκτωβρίου 2020.

Το πρόγραμμα θα εξασφαλίσει βοήθεια και στήριξη σε κάποιο παιδί που έχει αναπηρία ή πρόβλημα υγείας και του δυσκολεύει το ταξίδι. Με την βοήθεια αυτή δίνουν τη δυνατότητα να λάβει οποιοσδήποτε μέρος στο DiscoverEU και να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα.

Εν κατακλείδι ως 18χρονος υπήκοος μιας χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε μία ταξιδιωτική εμπειρία ζωής. Ενώ θα επωφεληθείς από την ελεύθερη κυκλοφορία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα ανακαλύψεις όλες τις “γωνιές” της Ευρώπης.

Lonely Planet: αυτά τα μέρη από την καινούργια ταινία του James Bond αξίζει να επισκεφτούμε

Επιπλέον, το DiscoverEU θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις δεξιότητες ζωής σημαντικές για το μέλλον σου. Όπως είναι η ανεξαρτησία, η εμπιστοσύνη και το ανοιχτό πνεύμα απέναντι σε άλλους πολιτισμούς, διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντές σου.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ