Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
28.9 C
Athens
ΑρχικήTravelΜεγάλη μείωση για την Ryanair - Τι συμβαίνει;

Μεγάλη μείωση για την Ryanair – Τι συμβαίνει;

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, Ryanair, κατέγραψε βουτιά 99,6% στον αριθμό των επιβατών τον Απρίλιο, ενώ η μικρότερη ανταγωνίστριά της Wizz Air, ανακοίνωσε, ότι ο αριθμός αυτός κατακρημνίστηκε σημειώνοντας πτώση 97,6%.

Συγκεκριμένα, η Ryanair -η οποία θα προχωρήσει σε περικοπές θέσεων εργασίας- ανακοίνωσε, ότι μετέφερε 40.000 επιβάτες τον Απρίλιο συγκριτικά με 13,5 εκατ. που μετέφερε τον αντίστοιχο μήνα του 2019. Η εταιρία είπε ότι αναμένει ο αριθμός των επιβατών να παραμείνει ελάχιστος τον Μάιο και τον Ιούνιο, λόγω των περιορισμών που συνεχίζουν να ισχύουν για τα αεροπορικά ταξίδια.

- Advertisement -
Ryanair ανακοίνωση - νέα - προσφορές

Από την άλλη, η Wizz Air ανακοίνωσε, ότι μετέφερε 78.389 επιβάτες τον Απρίλιο, συγκριτικά με 3,3 εκατ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο, αλλά ότι οι αριθμοί αυτοί θα βελτιωθούν αυτό τον μήνα, καθώς η εταιρία έγινε ένας από τους πρώτους αερομεταφορείς στην Ευρώπη.

Ανακοίνωση “βόμβα” από τη Ryanair

Η μία την άλλη διαδέχονται οι ανακοινώσεις “βόμβες” από την αεροπορική εταιρία Ryanair, καθώς μόλις λίγες ημέρες πριν αναφέρθηκε στο θέμα της επιστροφής χρημάτων, δείτε εδώ την ανακοίνωση.

Σε μια μη προγραμματισμένη ανακοίνωσή της η Ryanair μετέφερε χρονικά την επιστροφή στον κανονικό της προγραμματισμό για τον Ιούλιο από τον Ιούνιο. Η αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι επανεξετάζει τώρα τα αναπτυξιακά της σχέδια και τις παραγγελίες της για αεροπλάνα και βρίσκεται σε συνομιλίες με την Boeing και εταιρίες μίσθωσης αεροσκαφών για να μειώσει τον αριθμό των παραδόσεων κατά τους επόμενους 24 μήνες.

Ryanair νέα

«Η Ryanair αναμένει τώρα ότι η ανάκαμψη της επιβατικής κίνησης και των τιμών (στα επίπεδα του 2019) θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2022 το νωρίτερο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Μάικλ Ο’ Λίρι στην ενημέρωσή του προς τους επενδυτές. Τέλος, είπε ότι η εταιρία θα ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις για το κλείσιμο βάσεών της.

Έκτακτη είδηση για Ryanair: Νέα επέκταση στο πρόγραμμα περιορισμένων πτήσεων

H Ryanair, που έχει καθηλώσει σχεδόν το 99% των αεροσκαφών της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε νέα επέκταση στο πρόγραμμα των περιορισμένων πτήσεων. Ποιες εκτελούνται;

Θα τις βρείτε εδώ.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,293LikesΚάντε Like
88,396 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ