Αεροπορικά εισιτήρια Βιέννη
- Advertisement -

Ξεκινάει η νέα σύνδεση από την Αθήνα προς τη Βιέννη, με καθημερινά δρομολόγια και μια μεγάλη προσφορά στα αεροπορικά εισιτήρια να…σας περιμένει!

Επίσης, τελευταία σας ευκαιρία να ταξιδέψτε με την Aegean στην Ελλάδα με έκπτωση έως 30%!

Το πρώτο δρομολόγιο από την Αθήνα προς τη πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου.

Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν τώρα κράτηση με χαμηλές τιμές και να ταξιδέψουν με το πιο πράσινο/καθαρό αεροπορικό γκρουπ στην Ευρώπη, με τις πιο χαμηλές εκπομπές CO2.

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Lauda στην Αυστρία ξεκινά τη νέα απευθείας σύνδεση από την Αθήνα προς τη Βιέννη. H Lauda προσφέρει καθημερινές συνδέσεις από την Αθήνα προς την αυστριακή πρωτεύουσα.

Η Βιέννη έχει ψηφιστεί ως η πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο για δέκατη διαδοχική χρονιά. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή μέσα στο χρόνο από το φθινόπωρο και το χειμώνα. Είναι ευκαιρία να ανακαλύψετε την πόλη με τη διεθνώς αναγνωρισμένη τέχνη, τον πολιτισμό και τις μαγειρικές απολαύσεις. Επισκεφθείτε τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Στεφάνου, τα Ανάκτορα Σενμπρούν, ή μία από τις αμέτρητες εκθέσεις από διεθνείς ή ντόπιους καλλιτέχνες. 

Aegean Airlines: Πόσο κοστίζει να πετάξουμε για Χανιά τον Αύγουστο;

Οι πανέμορφες πλατείες της Βιέννης μεταμορφώνονται σε μια μαγική χριστουγεννιάτικη χώρα, από τα μέσα Νοεμβρίου έως τα τέλη Δεκεμβρίου. Έχοντας αμέτρητες αγορές να ξεπηδούν σε κάθε γωνιά της πόλης. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μια ήσυχη απόδραση Σαββατοκύριακου σε ένα από τα διάσημα ξενοδοχεία της Βιέννης και να απολαύσετε όλη τη γοητεία της ιστορικής πόλης σε ρυθμούς πιο χαλαρωτικούς. 

Η προσφορά στα αεροπορικά εισιτήρια σας

Για τον “εορτασμό” της έναρξης του δρομολογίου, η Lauda σας προσφέρει μία φοβερή προσφορά για να ταξιδέψετε από την Αθήνα προς την Βιέννη (με απλή μετάβαση), με μόλις 19,99€!

Ο CEO της Lauda Andreas Gruber δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι! Που προσφέρουμε στους επιβάτες μας τη νέα, απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τη Βιέννη. Από τη πόλη από την οποία κατάγομαι και εγώ, επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο προορισμών μας. Η Lauda δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να ανακαλύψουν, σε πραγματικά ακαταμάχητες τιμές, την πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο».

Ανάρπαστο έγινε το ομόλογο της Ryanair!

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Lauda ιδρύθηκε το 2018 από τον θρύλο της Αυστρίας, το Niki Lauda. Σήμερα ο στόλος της περιλαμβάνει 22 αεροσκάφη Α320, τα οποία σταθμεύουν στις 4 βάσεις στη Βιέννη, στο Ντίσελντορφ, στη Στουτγάρδη και στην Πάλμα. Περισσότεροι από 6,5 εκατομμύρια επιβάτες θα πετάξουν με τη Lauda το 2019. Η αυστριακή εταιρεία πετά σε περισσότερους από 90 προορισμούς σε 30 χώρες και προσφέρει στους επιβάτες τις χαμηλότερες τιμές και εξαιρετικές υπηρεσίες πτήσης, στο στόλο της που αποτελείται από τα νεοαποκτηθέντα Α320. Το 2020, η Lauda θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, με 36 Α320 αεροσκάφη να μεταφέρουν τους επιβάτες προς / από την Αυστρία.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ