Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Αυτή τη φορά O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στην Ελλάδα με 4 επεισόδια back to back, Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου και Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου στην Κέρκυρα, το Ναύπλιο και τη Μονεμβασιά!

Μη χάσετε το Μ. Σάββατο 23/04 στις 11.45 το πρωί το πρώτο μέρος του ταξιδιού στην Κέρκυρα που θα προβληθεί σε επανάληψη και την ίδια μέρα το δεύτερο μέρος του ταξιδιού στην Κέρκυρα στις 15:00!

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ επισκέπτονται ένα νησί με… ομηρικό αέρα!

Στην Κέρκυρα, το αρχοντικό νησί των Φαιάκων, ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ‘χάνονται’ στα καντούνια της Παλιάς Πόλης, κάνουν ατελείωτες βόλτες στη Σπιανάδα, ακολουθούν τα βήματα των ποπολάρων στο Λιστόν, εντυπωσιάζονται από το κτίριο του Δημαρχείου και δοκιμάζουν πεντανόστιμα παραδοσιακά πιάτα.

Στη συνέχεια ανακαλύπτουν το Αγγελόκαστρο, την Παλαιοκαστρίτσα και μαγεύονται από τις εξωτικής ομορφιάς παραλίες που επισκέπτονται.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν την εξερεύνηση της Κέρκυρας, μαγεμένοι από τις αμέτρητες ομορφιές του νησιού των Φαιάκων.

Επισκέπτονται το Παλαιό Φρούριο, την πανέμορφη γειτονιά Καμπιέλο, το χωριό Παλιά Περίθεια, το ξακουστό Ποντικονήσι.

Στη συνέχεια ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν τα Διαπόντια νησιά, ζουν το μύθο στο Κανάλι της Αγάπης, βιώνουν μία απίστευτη εμπειρία στην ‘έρημο Σαχάρα’ της Κέρκυρας.

Για το τέλος δειπνούν σ’ ένα αρχοντικό 300 ετών και φτιάχνουν παραδοσιακές μάντολες και μαντολάτο!

Δείτε το τρέιλερ

Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου τα ταξίδια συνεχίζονται! Μη χάσετε στις 08:00 το πρωί το ταξίδι στο μοναδικό Ναύπλιο που θα προβληθεί σε επανάληψη και στις 09:00 το πρωί το ταξίδι στη μαγική Μονεμβασιά, επίσης σε επανάληψη.

Επόμενος σταθμός του Τάσου Δούση και των ΕΙΚΟΝΩΝ το μοναδικό Ναύπλιο, η «Νάπολη της Ανατολής»!

Ανακαλύπτουν την πλούσια ιστορία της πόλης ξεκινώντας από την Πλατεία Συντάγματος, συνεχίζουν στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων και καταλήγουν στο Παλαμήδι και στο Μπούρτζι.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του εξερευνούν και τη σύγχρονη ζωή της πόλης. Μας προτείνουν ό,τι καλύτερο για διαμονή, φαγητό, νυχτερινή διασκέδαση.

Για το τέλος μας μεταφέρουν σε μία παραδοσιακή ποτοποιία για να μάθουμε τα μυστικά του ούζου!

Μετά το Ναύπλιο, θα ανακαλύψουμε ένα ακόμα κρυμμένο «διαμάντι» της Ελλάδας, την επιβλητική Μονεμβασιά! Στην αγέρωχη καστροπολιτεία ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ‘χάνονται’ στα καλντερίμια της Άνω Πόλης, θαυμάζουν την πανοραμική θέα από την κορυφή στην Αγια Σοφια, μένουν έκθαμβοι από την απεραντοσύνη που προσφέρουν το ανατολικό και το νότιο τείχος και τέλος κάνουν τη βόλτα τους στην Κάτω Πόλη και τη Ντάπια.

Επίσης κάνουν μπάνιο στο Πορτέλο – την παραλία της καστροπολιτείας, εξερευνούν τη Νέα Μονεμβασιά, ανακαλύπτουν την Πλύτρα και δοκιμάζουν τοπικές σπεσιαλιτέ

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ