Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
21.1 C
Athens
ΑρχικήMarketΑϋπνία αυτή η άγνωστη! Τι είναι, σε ποιους παρατηρείται, τι την προκαλεί...

Αϋπνία αυτή η άγνωστη! Τι είναι, σε ποιους παρατηρείται, τι την προκαλεί και πώς θα την αντιμετωπίσεις;

Σύμφωνα με την επιστημονική ορολογία, η αϋπνία είναι δυσκολία στον ύπνο ή στην παραμονή σε κατάσταση ύπνου, ακόμη και όταν το άτομο έχει την ευκαιρία να το κάνει.

Τα άτομα με αϋπνία μπορούν να αισθάνονται δυσαρεστημένα με τον ύπνο τους και συνήθως εμφανίζουν ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα: κόπωση, χαμηλή ενέργεια, δυσκολία συγκέντρωσης, διαταραχές της διάθεσης και μειωμένες επιδόσεις στην εργασία ή στο σχολείο.

Η αϋπνία μπορεί να προκληθεί από ψυχιατρικές και ιατρικές καταστάσεις, ανθυγιεινές συνήθειες ύπνου, συγκεκριμένες ουσίες και / ή ορισμένους βιολογικούς παράγοντες, ενώ οι γυναίκες έχουν διπλάσιες πιθανότητες από τους άνδρες να υποφέρουν από αϋπνία. Η διαταραχή αυτή μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε ηλικία, ωστόσο είναι συχνότερη σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας.

- Advertisement -

Συνήθως η αϋπνία παρατηρείται σε ανθρώπους που έχουν πολύ στρες, που υποφέρουν από κατάθλιψη ή περνούν μια ευάλωτη συναισθηματικά περίοδο, όπως μετά από ένα διαζύγιο ή έναν θάνατο στην οικογένεια. Επίσης εμφανίζεται σε ενήλικες που δουλεύουν νυχτερινές βάρδιες ή έχουν χαμηλό εισόδημα, σε ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά σε μακρινές αποστάσεις (το λεγόμενο jet lag) αλλά και σε όσους πάσχουν από συγκεκριμένες ασθένειες.

Ένας εγγυημένος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την αϋπνία είναι η Μελατονίνη.

Πρόκειται για την ορμόνη που παράγει ο εγκέφαλος κατά τη διάρκεια του ύπνου και παίζει σημαντικό ρόλο στον 24ωρο ρυθμό (κιρκάδιος ρυθμός) του οργανισμού μας!

Αρκεί λοιπόν να την ενισχύσεις για να βάλεις τέλος στα συμπτώματα της αϋπνίας! Κι αν αναρωτιέσαι πως, σου έχουμε τη λύση! Το πρωτοποριακό spray Melatonin SM που κυκλοφορεί από την SM Pharmaceuticals.

Το Melatonin SM με μοναδική τεχνολογία Nanoemulsion, εξασφαλίζει 240% μεγαλύτερη απορρόφηση της Μελατονίνης σε σχέση με τη μορφή δισκίου, αλλά και 630% ταχύτερη απορρόφηση στα πρώτα 5′, ενώ ένας μόνο ψεκασμός 15΄πριν τον ύπνο (κατά προτίμηση υπογλώσσια) αρκεί για να χαλαρώσεις, να κοιμηθείς καλά και να νιώθεις ξεκούραστος την επόμενη ημέρα!

Με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals, τώρα σε όλα τα φαρμακεία.

www.smpharmaceuticals.com

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,273LikesΚάντε Like
88,571 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ