Μέσα σε ένα σπάνιο τζετ 200 εκατ. δολαρίων, που ανήκε στην βασιλική οικογένεια του Κατάρ!

Τι θα λέγατε για μια ξενάγηση στο σπάνιο τζετ της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, που κοστίζει 200 εκατ. δολάρια;

Ο γνωστός blogger Sam Chui έκανε ένα μοναδικό ταξίδι με το τζετ που άνηκε στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ και όπως ανέφερε ο ίδιο «είναι σαν ένα ιπτάμενο παλάτι»!

Επίσης, μιας και μιλάμε για αεροσκάφη αυτά είναι τα πιο ασφαλή αεροσκάφη! Δεν έχουν σημειώσει ποτέ θανατηφόρο ατύχημα!

Το σπάνιο τζετ, που πλέον είναι προς πώληση, κοστολογείται στα 200 εκατ. δολάρια, μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που έχει είναι ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μπάνιο, τραπεζαρία, αίθουσα συσκέψεων και γραφείο.

Ο Sam Chui είχε την ευκαιρία να κάνει ένα ταξίδι τεσσάρων ωρών, μόνος του, από το Χάλιλτον του Καναδά μέχρι την Αριζόνα, όπου πήγαινε για έλεγχο από την εταιρεία που της ανήκει, καθώς πλέον είναι προς πώληση. Πρόκειται για ένα σπάνιο 747-SP τζετ, που πριν το πάρει η βασιλική οικογένεια το Κατάρ (μεταξύ 1995 – 2018), άνηκε στην United και πριν στην Pan Am.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:

Ξενάγηση στο μοναδικό ιδιωτικό Boeing 787 Dreamliner του κόσμου! (video)

Ο Sam Chui βρέθηκε και στο μοναδικό ιδιωτικό Boeing 787 Dreamliner του κόσμου που ξεχειλίζει από πολυτέλεια και αυτό θα το καταλάβετε από την παρακάτω ξενάγησή του.

Το κύριο σαλόνι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 16 άτομα, ενώ υπάρχουν 2 μεγάλα τραπέζια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φαγητό ή διασκέδαση. Επίσης, υπάρχουν 2 καναπέδες που μπορούν να απομακρυνθούν ή να ενωθούν με το πάτημα ενός κουμπιού!

Όσον αφορά την ξεκούραση, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κλειστό υπνοδωμάτιο που έχει όλη την άνεση ενός σπιτιού. Πίσω από την κρεβατοκάμαρα υπάρχει μπάνιο με ευρύχωρο ντους, πέτρινο καπλαμά και διπλό νιπτήρα. Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, δεν επιτρέπονται εικόνες από την ιδιωτική τουαλέτα. Το ντους μάλιστα μπορεί να χωρέσει έως και 210 γαλόνια νερό, κυριολεκτικά απεριόριστη παροχή νερού!

Στο πίσω τμήμα του Dream Jet, υπάρχουν 18 πλήρεις επίπεδες θέσεις (παρόμοιες με τις θέσεις Business Class) για επιπλέον επισκέπτες. Υπάρχουν επίσης 6 καθίσματα Economy Premium για VIP υπαλλήλους.

Ο Sam Chui, γνωστός για τα ταξιδιωτικά του video, μας ξεναγεί μέσα στο πολυτελές αεροσκάφος:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ