Μία νέα ελληνική υπηρεσία σας βρίσκει τα φτηνότερα ξενοδοχεία!

Μία νέα online ελληνική πλατφόρμα, σας βρίσκει τα φτηνότερα ξενοδοχεία και καταλύματα ακόμα και τις σεζόν που υπάρχει υψηλή ζήτησης, μάλιστα και με δωρεάν συνδρομή.

Ο λόγος για την υπηρεσία fygamediakopes.gr, όπου οι υπηρεσίες της παρέχονται στα μέλη της μέσα από τις κάρτες μέλους, και την trial κάρτα μέλους να παρέχεται δωρεάν.

Συγκεκριμένα, παρέχει στα μέλη της πρόσβαση σε ένα δίκτυο με περισσότερα από 700.000 ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο σε τιμές χονδρικής χωρίς επιβάρυνση με προμήθεια για τις κρατήσεις που πραγματοποιούν μέσα από το δίκτυο για ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλες υπηρεσίες.

ξενοδοχεία Ελλάδα

Μετά την trial περίοδο παρέχονται κάρτες μέλους για 3μηνη, 6μηνη ή ετήσια διάρκεια και κοστίζουν από 35,80€ μέχρι 55,80€.

Η υπηρεσία είναι αδειοδοτημένη από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) με αριθμό μητρώου επιχείρισης (ΜΗ.Τ.Ε.) 0209E60000409601.

Solve: Η νέα εφαρμογή για κινητά όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για ομπρέλα και ξαπλώστρα

Όλοι έχουμε ζήσει την ταλαιπωρία της αναζήτησης για ξαπλώστρα και ομπρέλα στις παραλίες… Τώρα πλέον μέσω της εφαρμογής «Solve» μπορούμε να κάνουμε από πριν κράτηση, και να ξεχάσουμε όλη αυτή την ταλαιπωρία και το άγχος. Και μιας και μιλάμε για παραλίες, εσείς ξέρετε ποιες είναι οι 10 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας για το 2019;

Η συγκεκριμένη start up είναι μια πλατφόρμα, με την οποία μπορεί κανείς να βρει την παραλία που επιθυμεί να επισκεφθεί, να κάνει κράτηση για ομπρέλα και ξαπλώστρα και εκεί να έχει ένα χώρο αποθήκευσης και φύλαξης για τα πράγματά του, όπως εξηγεί ο διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης της Solve, Κώστας Γαλαζούλας.

ξαπλώστρες παραλία

«Με τη εφαρμογή διευκολύνονται, τόσο οι τουρίστες όσο και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων καθώς τους επιτρέπει να διαχειριστούν τις κρατήσεις και τις παραγγελίες τους και να αξιολογήσουν την λειτουργία της επιχείρησης τους, βάση δεικτών, που αποτελούν μέρος ενός πίνακα ελέγχου που παρέχεται», αναφέρει ο κ. Γαλαζούλας.

Η συγκεκριμένη start up επιχείρηση δεν είναι η μοναδική που έχει εμπνευστεί από τον τουρισμό και αναζητεί λύσεις για να βελτιωθεί το τουριστικό προϊόν. Για την ακρίβεια, όσο αναπτύσσεται η βιομηχανία του τουρισμού τόσο περισσότερο αυξάνεται η ανάγκη για καινοτόμες ιδέες που θα δίνουν λύσεις σε σύντομο χρόνο και με απλό τρόπο, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Σε αυτό το πλαίσιο προέκυψε και η συνέργεια του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) με το υπουργείο Τουρισμού. Πλέον διάφορες νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες τεχνολογίας προχωρούν σε κοινές δράσεις με τον ΕΟΤ και το υπουργείο.

Διαβάστε επίσης:

Περισσότερα νέα για ξενοδοχεία μόνο στο travelstyle.gr!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ