Ενημερώθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2018, 13:52

Μας ανοίγει το σπίτι της στο Πεδίον του Άρεως για πρώτη φορά και στήνεται στον φακό του  όπως μόνο εκείνη ξέρει. Κάθε συνάντησή μου με τη Μιμή Ντενίση είναι μοναδική, όπως και η ίδια…

Της λέω ότι είναι μεγάλη σταρ και γελάει, αλλά πώς αλλιώς να χαρακτηρίσω μια πρωταγωνίστρια όταν βλέπω τον κόσμο να συρρέει για χάρη της στο «Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού» για να τη δει ακόμα μια χρονιά;

- Advertisement -

SOS από καθηγητή Τοξικολογίας για τα μολυσμένα νερά της Αττικής!Η απελπισμένη έκκληση του!

Κοκέτα, αριστοκρατική στο δικό της αρχοντικό περιβάλλον… Με το τζάκι αναμμένο και τον γαλλικό καφέ να αχνίζει, η Μιμή Ντενίση κάθεται απέναντί μου. Δίπλα της η Νατάσα Μπαρμπουνάκη, το δεξί της χέρι, που κρατάει την ώρα και της υπενθυμίζει τα επόμενα απανωτά ραντεβού.

Υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί που δεν ανέχονται να είσαι πρώτο όνομα και εκείνοι όχι;

«Δεν είχα ποτέ τέτοια. Εγώ είναι δεδομένο ότι είμαι πρώτο όνομα, αλλά δεν αδικώ τα άλλα ονόματα. Δεν θα ήθελα να ξαναδουλέψω με ανθρώπους που είδα ότι ήταν αχάριστοι.»

‘Καυτή Πατάτα’ : Το μαγαζί που πήγε το street food στην Αθήνα σε άλλο επίπεδο!!!

Μένεις στο Πεδίον του Άρεως γεμάτο μετανάστες, ναρκομανείς, παιδεραστές. Τολμάς να κάνεις βόλτα;

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να κάνει βόλτα στο Πεδίον του Άρεως. Αλλά δεν παρατάω το σπίτι μου, προσπαθώ να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου. Παίρνω τον δήμαρχο και του λέω καθάρισε το πάρκο ή ό,τι έχει γίνει αυτό… Προσπαθώ να βοηθάω τη γειτονιά μου όσο μπορώ.»

Ωραία η δόξα, η καριέρα και οι έρωτες. Το κεφάλαιο «γυναίκα» το έχεις κλείσει;

«Δεν κλείνει έτσι απλά. Αν βρεθεί μπροστά μου ο άντρας που θα με τρελάνει, καθόλου δεν το έχω κλείσει.»

 

Δεν σου λείπει ένα στήριγμα;

«Στήριγμα δεν μου λείπει. Μου λείπει ένας σύντροφος για να μοιράζομαι πράγματα. Να είναι έξυπνος, τουλάχιστον σαν και εμένα.»

πηγή:youweekly.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ