Όπως έχετε ήδη καταλάβει, η ομάδα του travelstyle.gr δεν σταματά ποτέ την έρευνα ώστε να σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές για ταξίδια. Λοιπόν, αυτή τη φορά σάς προτείνουμε να πάτε στην Μπολόνια. Μιλάμε για μί;α από τις ομορφότερες ιταλικές πόλεις, στην οποία θα μπορέσετε να βρθείτε τον Μάιο ακόμα και με 22,43€. Μιλάμε για εξαιρετική τιμή για αεροπορικά εισιτήρια κι έναν εξαιρετικό προορισμό.

- Advertisement -

Κι αν αναρωτιέστε για ποιον λόγο να πάτε στη Μπολόνια, παρακάτω θα σας εξηγήσουμε ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες κουζίνες (και όχι μόνο) τις Ευρώπης.

Έτοιμος/η για ένα ταξίδι σε μια πόλη με ποικίλες απόψεις χρώματα, ιστορία και παγκοσμίου φήμης κουζίνα;

Ανακάλυψε ένα κρυμμένο στολίδι της Ιταλίας, την Μπολόνια! Βρες πληροφορίες για τα αξιοθέατα της πόλης, τι πρέπει οπωσδήποτε να γευτεί ο ουρανίσκος σου, την πρότασή μας για τη διαμονή σου και πότε είναι η ιδανική περίοδος για να την επισκεφτείς.

Διαβάστε ακόμα: Σίκινος – ηρεμία και αυθεντική κυκλαδίτικη μαγεία

μπολονια ταξιδι


Ιστορική σημασία, τέχνες και γαστρονομία

Η Μπολόνια είναι μια ιστορική πόλη, περίπου 380.000 κατοίκων. Για τους επισκέπτες της Ιταλίας η Μπολόνια είναι λιγότερο δημοφιλής σε σχέση με άλλες πόλεις, παρότι για τους Ιταλούς είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Emilia – Romagna.

Η Μπολόνια φημίζεται για…

Διαβάστε ακόμα: Αν ήξερες τι θαύματα κάνουν αυτά τα χάρτινα σακουλάκια, δεν θα τα πετούσες στα σκουπίδια

Για να διαβάσετε τη συνέχεια, πατήστε εδώ.

Για να δείτε την προσφορά και -αν θέλετε- να τσεκάρετε και άλλες τιμές και ημερομηνίες, πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ