Πόλεις γεμάτες θησαυρούς, παλιούς και σύγχρονους, που όταν ανακαλύπτεις μετά από χρόνια αμέλειας, θες να κοπανήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο που δεν τους είχες προσέξει νωρίτερα. Για την Ιταλία, αυτή η πόλη είναι η Μπολόνια.

Φύγαμε λοιπόν για μια mini ξενάγηση πριν σας παρουσιάσουμε την προσφορά που η συντακτική ομάδα του travelstyle.gr βρήκε αποκλειστικά για εσάς…

Φύγαμε για ένα μοναδικό road trip στο Νότο της Ιταλίας, την υπέροχη Απουλία! (Photos)

bologna italy

bologna italy

Η πρωτεύουσα της Emilia-Romagna στη βόρεια πλευρά της Ιταλίας είναι μια πόλη με δύο πρόσωπα και τρία διαφορετικά ονόματα, τα οποία τη χαρακτηρίζουν από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Από τη μία υπάρχει το μοντέρνο πρόσωπο της Μπολόνια, με τις μεγάλες εταιρείες, τα πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια, τα βιομηχανικά κτίρια και τους γρήγορους ρυθμούς.

bologna italy

Οι 3 συγκλονιστικότερες διαδρομές με ποδήλατο που μπορείς να κάνεις στην Ιταλία!!!

Από την άλλη, υπάρχει η ιστορική Μπολόνια, με τα εξαιρετικά συντηρημένα κτίρια-έργα τέχνης, το αρχαιότερο πανεπιστήμιο του κόσμου, τη βαθιά ριζωμένη αριστερή πολιτική ταυτότητα και τη βαθιά αγάπη για τη κουλτούρα, τις φιλοσοφικές συζητήσεις, τις μικρές osterias (μικρά εστιατόρια με κρασί και απλό παραδοσιακό φαγητό), τα φανταστικά φοιτητικά μπαρ-μπιστρό, τα μετά-μοντέρνα εστιατόρια και την εναλλακτική μόδα.

bologna italy

Οι Ιταλοί έχουν δώσει τρία παρατσούκλια στη Μπολόνια: Η Λόγια (La Dotta), η Χοντρή (La Grassa) και η Κόκκινη (La Rossa).

bologna italy

Όσα διακοσμητικά επίθετα κι αν σκεφτείς για την Μπολόνια, αφού περάσεις μερικές ημέρες τριγυρίζοντας στους δρόμους και τα καντούνια της -και θα σκεφτείς πολλά, πραγματικά δεν πρόκειται να βρεις πιο εύστοχα από αυτά τα τρία….

san luca bologna

Στα άδυτα της πιο πολυτελή βίλας σε ολόκληρη την Ιταλία!!!(photos)

✨✨✨Η ομάδα του travelstyle.gr λοιπόν βρήκε για εσάς μια super προσφορά για τη Μπολόνια από 03-06 Δεκεμβρίου από Αθήνα, 169€ τελική τιμή ανά άτομο!!!

Το πακέτο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μπολόνια-Αθήνα,τη χειραποσκευή για κάθε άτομο,τη διαμονή για 3 νύχτες σε  ξενοδοχείο 4*!!!

👌Επίσης περιλαμβάνει:

Οργάνωση

Οργάνωση και 24ωρη υποστήριξη του ταξιδιού

Υπηρεσία check-in των αεροπορικών εισιτηρίων

Παροχή του οδηγού πόλης

 

Μπορείτε να δείτε το δωμάτιο του ξενοδοχείου…

 

Ιταλία: Γιατί δεν πρέπει ποτέ να παραγγέλνεις cappuccino μετά τις 11 το πρωί;

Την προσφορά την κάνει η CDF Travel!

Για να κλείσετε αυτή τη μοναδική προσφορά δείτε εδώ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ