Πολύχρωμες φωτογραφίες - National Geographic

Το National Geographic μας ταξιδεύει σε πολύχρωμα μέρη του κόσμου μέσα από τις φωτογραφίες του. Κομψοί μπλε διάδρομοι, πράσινα γήπεδα μπάσκετ: Τα χρώματα συχνά στρώνουν ένα ουράνιο τόξο εμπειριών στο μυαλό του κάθε ταξιδιώτη για να του αφήσουν αξέχαστες στιγμές. Από την  κόκκινη σκόνη που χρησιμοποιείται για να γιορτάσει η Ινδία, σε ένα ιστορικά σημαντικό βάψιμο στη Νότια Αφρική, τα χρώματα σηματοδοτούν το χρόνο και τον τόπο για τους ντόπιους και τους ταξιδιώτες.

Οι πολύχρωμοι δρόμοι του Bo Kaap, Νότια Αφρική

Οι πολύχρωμοι δρόμοι του Bo Kaap, Νότια Αφρική

Οι πολύχρωμοι δρόμοι του Bo Kaap στη Νότια Αφρική δεν ήταν πάντα έτσι. Οι προσόψεις ήταν κάποτε γεμάτες με  ένα απαλό, μουντό χρώμα κατά τη διάρκεια του Απαρτχάιντ. Μετά, οι κάτοικοι ζωγράφιζαν τα σπίτια τους σε κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου για να γιορτάσουν την ελευθερία τους από την καταπίεση.

Γειτονιά της Αβάνας, Κούβα

Γειτονιά Αβάνα, Κούβα

Νεαρά αγόρια παίζουν μπάσκετ μετά το σχολείο σε μια γειτονιά της Αβάνας στην Κούβα.

Site of Reversible Destiny, Ιαπωνία

Site of Reversible Destiny, Ιαπωνία

Το “Site of Reversible Destiny” βρίσκεται σε μια γωνιά του Yoro Park, διάσημο για τον καταρράκτη Yoro Gifu στην Ιαπωνία. Αυτό είναι ένα φανταστικό θεματικό πάρκο. Εδώ ο καλλιτέχνης Shusaku Arakawa και η ποιήτρια Madeline Gins συνειδητοποίησαν το τολμηρό και απερίσκεπτο 30ετές όραμά τους με το Site of Reversible Destinyó Yoro Park. Μόλις μπείτε, δεν θα μπορείτε να κρύψετε την έκπληξή σας με τα διάφορα μυστηριώδη αντικείμενα μέσα. Κάθε φωτογραφία εδώ θα είναι σαν έργο τέχνης.

Διαβάστε ακόμα:
Οι 5 πιο ινσταγκραμικοί προορισμοί για το 2021 με βάση τα hashtag των χρηστών!

Ο ναός Shri Nath Mhaskoba, Ινδία

Ναός Shri Nath Mhaskoba, Ινδία

Ο ναός Shri Nath Mhaskoba βρίσκεται στο χωριό Veer κοντά στην πόλη Saswad του Pune της Ινδίας. Αυτός ο ναός είναι αφιερωμένος στον άρχοντα Mhaskoba. Ο Veer Mhaskoba είναι Kaal bhairava μια από τις μορφές της ινδουιστικής θεότητας Shiva. Οι άνθρωποι από αυτό το χωριό συναθροίζονται στο ναό για να γιορτάσουν την τελετή γάμου του Θεού κάθε χρόνο. Γιορτάζουν αυτό το φεστιβάλ με χορό, ψαλμωδία, περνώντας τα πάντα με κόκκινο χρώμα…

Jodphur, Ινδία

Μπλε πόλη Ινδία

Εικόνα από το Jodphur, την μπλε πόλης της Ινδίας.

Ιερό Kibune, Ιαπωνία

Ιερό Kibune, Ιαπωνία

Από το περίφημο ιερό Kibune, στο Κιότο της Ιαπωνίας. αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε μέσα στη νύχτα μετά από βαριά χιονόπτωση. Φαίνεται ακόμα πιο όμορφη τη νύχτα από ό, τι τη μέρα.

Στέγνωμα δερμάτων, Μπαγκλαντές

Στέγνωμα δερμάτων στο Μπαγκλαντές

Μια γυναίκα που εργάζεται σε έναν δρόμο έξω από τη Ντάκα. Αυτά τα κομμάτια δερμάτων προορίζονται για πορτοφόλια, ζώνες ή μέρος παπουτσιών και πωλούνται σε όλο τον κόσμο.

Αερόστατα στη Μιανμάρ

Αερόστατα στη Μιανμάρ

Τα αερόστατα φεύγουν την αυγή στη Μιανμάρ, σε ένα σημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

 Φωτογραφίες: nationalgeographic.com

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ