Η νέα αποχή για το αεροδρόμιο της Μυκόνου πλέον είναι γεγονός, αφού τη διαχείριση και τη λειτουργία του ανέλαβε η Fraport. Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς μας μιλά για όλες τις εξελίξεις στο travelstyle.gr

Aπό τον Γιώργο Λ.Παπαχατζή ([email protected])

Tο αεροδρόμιο της Μυκόνου πλέον διανύει τη νέα του εποχή καθώς επισήμως τη διαχείριση και τη λειτουργία του ανέλαβε η Fraport Greece για 40 χρόνια. Επίσης, η Fraport Greece θα διαχειρίζεται άλλα  13 ελληνικά αεροδρόμια (Θεσσαλονίκη, Ακτιο, Καβάλα,Χανιά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κως, Μυτιλήνη, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Ζάκυνθο και Σκιάθο).

Όπως μας ενημερώνει και ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ήδη εντός του μήνα είναι προγραμματισμένες σημαντικές παρεμβάσεις σχετικά με τον καθαρισμό, τις διαγραμμίσεις, την ανακαίνιση των χώρων υγιεινής και το βάψιμο των εγκαταστάσεων, ενώ τα έργα αναβάθμισης των υποδομών έχουν προγραμματιστεί για αμέσως μετά το πέρας του καλοκαιριού. Όσο για το τι δηλώνει ο ίδιος για αυτή την εξέλιξη; Ο Δήμαρχος υποστηρίζει ότι “ο Δήμος παρακολουθεί στενά την όλη διαδικασία προσδοκώντας ότι η νέα διαχείριση θα διορθώσει και θα προλάβει λάθη που συνέβαιναν επί σειρά ετών υπό την διαχείριση του αεροδρομίου από το κράτος,δίνοντας πάντα έμφαση στον σεβασμό της τοπικής κοινωνίας, τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού καθώς και στην ιδιαιτερότητά του”.

Διαβάστε ακόμα:  Η Emirates εγκαινιάζει την πλήρη premium οικονομική θέση

Κατεβάστε με ένα απλό κλικ εντελώς δωρεάν το Best in Travel Mykonos 2016

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ