Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, καθώς εκατοντάδες επιβάτες πτήσεων της JetBlue αποκλείστηκαν για ώρες και κατήγγειλαν ότι η εταιρεία αρνήθηκε να ακυρώσει πτήσεις μέχρι την τελευταία στιγμή, κρατώντας τους σε «ομηρεία».

Κάποια στιγμή, περίπου 20 πτήσεις προσγείωσης καθηλώθηκαν επειδή δεν μπορούσαν να φτάσουν σε μία πύλη. Σε έξι πτήσεις έγινε ανακατεύθυνση προς το αεροδρόμιο του Νιούαρκ, σύμφωνα με τον ιστότοπο Flight Aware.

- Advertisement -
JFK airport

Εξαγριωμένοι επιβάτες απευθύνθηκαν στην εταιρεία μέσω των social media, ζητώντας εξηγήσεις. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι ενημερώσεις ήταν αόριστες καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας. Μία επιβάτης, η Άννι Στολ έγραψε ότι η πτήση της για το Μπάφαλο ήταν προγραμματισμένη να απογειωθεί στις 8 το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο καθυστέρησε για πέντε ώρες πριν τελικά καταφέρει να επιβιβαστεί. Μετά από μία ώρα, οι επιβάτες τελικά αποβιβάστηκαν εκ νέου από το αεροπλάνο. Τελικώς ακυρώθηκε στις 7 π.μ. της Δευτέρας, κι αφού πέρασε όλη τη νύχτα στον τερματικό σταθμό.

Διαβάστε ακόμα:  Η Air Serbia ξεκίνησε νέες απευθείας πτήσεις Βελιγράδι - Σικάγο

«Έχω πειστεί ότι η JetBlue κράτησε τους επιβάτες  για να μην πληρώσει ξενοδοχείο» έγραψε στο twitter, κάνοντας λόγο για οικογένειες με παιδιά. Παράλληλα, κατήγγειλε έλλειψη οργάνωσης όπως και για αδυναμία εντοπισμού των αποσκευών.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ