Το επιβλητικό εξωτερικό στυλ SUV, το πρωτοποριακό ανθρωποκεντρικό design, αλλά και το εξελιγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης είναι όσα θα ήθελε ποτέ κανείς σε ένα αυτοκίνητο και αυτό μας το προσφέρει το νέο Ford Puma Ecoboost Hybrid.

Το Ford Puma είναι διαθέσιμο ως ήπιο υβριδικό (mHEV) με κινητήρα βενζίνης EcoBoost που έχει μεγαλύτερη αυτονομία σε χιλιόμετρα και μειωμένες εκπομπές ρύπων και μπορείτε να το αποκτήσετε  τώρα με 24.995€, 2,99% επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) και 8 χρόνια εγγύηση.

Τεχνολογία που κάνει την οδήγηση απόλαυση

Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση της οδήγησης, το Ford Puma διαθέτει μια σειρά από τεχνολογίες, όπως το Ford Co-Pilot 360 που λειτουργεί ως περιμετρικό ραντάρ, Selectable Drive Modes για διαφορετικές επιλογές οδήγησης, αυτορυθμιζόμενο σύστημα σταθερής ταχύτητας (Adaptive Cruise Control- ACC), Pre-Collision Assist για υποβοήθηση σε επικείμενη σύγκρουση και Evasive Steering Assist για υποβοήθηση ελιγμού αποφυγής.

Καθαρότερη υβριδική τεχνολογία

Το Ford Puma προσφέρει μια σειρά από προηγμένες επιλογές του νέου EcoBoost Hybrid. Με εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου και αξιοσημείωτα χαμηλότερες εκπομπές CO2 από τους μη υβριδικούς κινητήρες, πάντα χωρίς συμβιβασμούς στην εξαιρετική απόλαυση που προσφέρει στην οδήγηση.

Έχει έλθει μια νέα εποχή με καθαρότερα υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα.

Επιπλέον, η υβριδική επιλογή EcoBoost Powershift είναι ένα προηγμένο επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που προσφέρει ομαλή, απρόσκοπτη, λιγότερο απαιτητική οδήγηση, ιδιαίτερα στην αστική κίνηση.

Έξυπνη αξιοποίηση του χώρου

Το όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό του Ford Puma διαθέτει μια ισορροπημένη και μελετημένη λειτουργικότητα. Έχει τη μεγαλύτερη στην κατηγορία του χωρητικότητα χώρου αποσκευών, χωρίς συμβιβασμούς, υιοθετώντας μια εφευρετική προσέγγιση χάρη στο πρωτοποριακό MegaBox που παρέχει 80 επιπλέον λίτρα αποθηκευτικού χώρου.

Κομψό και πρωτοποριακό

Η καμπίνα του Ford Puma σας περιβάλλει με κομψή σχεδίαση και δερμάτινη πολυτέλεια. Παράλληλα, μια σειρά από έξυπνες δυνατότητες και πρωτοποριακές τεχνολογίες σας παρέχουν απόλυτο έλεγχο. Συνδέοντας το Puma στην εφαρμογή κινητού τηλεφώνου FordPass αποκτάτε ακόμα περισσότερες δυνατότητες στην οδήγηση.

Εκεί για να σας προστατεύει

Το Ford Puma διατίθεται με μια πληρότητα από έξυπνες τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού, όλες σχεδιασμένες να προστατεύουν εσάς, την οικογένειά σας και τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Από την προειδοποίηση για ενδεχόμενο κίνδυνο σύγκρουσης, μέχρι έξυπνα συστήματα που βοηθούν το αυτοκίνητο να διατηρήσει την πρόσφυση και την ευστάθειά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ