Νέος διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση και τις «Εικόνες»: Κερδίστε ένα ονειρικό Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα!

Νέος διαγωνισμός με δώρο ένα ονειρικό Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα, στον Ξενώνα “ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ”, από τον Τάσο Δούση και τις «Εικόνες»!

Κάθε εβδομάδα o Τάσος Δούσης έχει για εσάς και έναν καινούργιο διαγωνισμό!

Μεγάλη νικήτρια η @natie_suerte!

Διαγωνισμός ξενώνας Οδός Ονείρων, Αράχωβα

Αν θέλετε κι εσείς να λάβετε μέρος σε αυτόν τον super διαγωνισμό, θα πρέπει να επισκεφτείτε το προφίλ του Τάσου Δούση στο Instagram, tasosdousis, και να ακολουθήσετε όλα τα βήματα στο post του διαγωνισμού!

Ο νικητής θα προκύψει με κλήρωση από τα σχόλια του post την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου. Προσοχή απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι να κάνετε όλα τα βήματα. Το δώρο έχει διάρκεια 3 μηνών από την ημέρα της κλήρωσης.
Καλή επιτυχία! #eikonesbytasosdousis#giveawaytasosdousis

Διαβάστε ακόμα:  10 συμβουλές από τον Τάσο Δούση για να μην την πατήσετε στην κράτηση ξενοδοχείου!

Μην ξεχνάτε, επίσης, οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στο σαγηνευτικό Σάλτσμπουργκ! Μην χάσετε το επόμενο επεισόδιο!

Ο ξενώνας “Οδός Ονείρων”

Ξενώνας Οδός Ονείρων - διαγωνισμός

Αναζητείτε σπιτική φιλοξενία και οικεία ατµόσφαιρα; Τότε ο παραδοσιακός ξενώνας «Οδός Ονείρων» αποτελεί ιδανική επιλογή για εσάς, αφού βρίσκεται σε µια ήσυχη γειτονιά. Διαθέτει έξι διαµερίσµατα, κοµψής και προσεγµένης διακόσµησης, το καθένα µε το δικό του όνοµα! Με τζάκι και όλες τις σύγχρονες παροχές που αναζητείτε. Στην τραπεζαρία τού κάθε διαµερίσµατος σερβίρεται continental πρωινό!

Info:
Τηλέφωνα: 22670 31194 & 69786 72676
Site: odosoneiron.com

Μείνετε συντονισμένοι στο travelstyle.gr για να μην χάνετε τους μοναδικούς διαγωνισμούς μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ