1.4 εκατομμύρια επιβάτες επέλεξαν να πετάξουν με τη Norwegian τον Απρίλιο. Ο αριθμός αυτός είναι υπερδιπλάσιος σε σχέση με δύο μήνες πριν, δήλωσε ο Geir Karlsen, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας. “Με χαρά βλέπω ότι η ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια συνεχίζει να αυξάνεται. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε αυξήσει σημαντικά τη χωρητικότητα και ταυτόχρονα  βελτιώσαμε τα κέρδη μας”. 

Η Norwegian Airlines αύξησε την παραγωγή της κατά περισσότερο από 50% τον Απρίλιο σε σύγκριση με τον Μάρτιο. Αυτό οφείλεται στον αριθμό των νέων δρομολογίων που εγκαινιάστηκαν, αλλά ο συντελεστής πληρότητας παρέμεινε υψηλός.

Η Norwegian Airlines ολοκλήρωσε πάνω από το 99% όλων των προγραμματισμένων πτήσεων, παρά τα προβλήματα χωρητικότητας σε πολλά αεροδρόμια. Τα στοιχεία για τις κρατήσεις για το καλοκαίρι είναι πολύ θετικά και η εταιρεία βλέπει έναν αυξανόμενο αριθμό εταιρικών ταξιδιωτών που επιθυμούν να ταξιδέψουν με τη Norwegian.

Η Norwegian είχε 1.400.396 επιβάτες τον Απρίλιο. Η αύξηση αυτή ήταν μεγαλύτερη από 59.431 επιβάτες τον Απρίλιο του 2021. Ο συντελεστής πληρότητας ήταν 78,7 τοις εκατό. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 100 θέσεις σε ένα αεροπλάνο, χρησιμοποιήθηκαν κατά μέσο όρο 78,7. Η χωρητικότητα (ASK) ήταν 2.242 εκατομμύρια καθιστικά χιλιόμετρα και η πραγματική επιβατική κίνηση (RPK) ήταν 1.764 εκατομμύρια θέσεις χιλιόμετρα. Τον Απρίλιο, η Norwegian χρησιμοποίησε κατά μέσο όρο 60 αεροσκάφη και ολοκληρώθηκαν 99,3 από τις προγραμματισμένες πτήσεις. Η ακρίβεια ήταν 82,6 τοις εκατό.

Διαβάστε ακόμα:  Έναρξη δρομολογίων Αθήνα - Τελ Αβίβ και Ηράκλειο Λάρνακα από την TUS Airways

Δείτε επίσης

Προηγούμενο άρθρο20 + 1 ονειρεμένες παραλίες στα Χανιά που πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις οπωσδήποτε μια βουτιά!
Επόμενο άρθροΗ Wizz Air έχασε την δικαστική προσφυγή που είχε κάνει κατά της βοήθειας διάσωσης της TAROM
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ