Παράδειγµα 3: Ο «γύρος του κόσµου» από €1.758,86

Το µεγάλο στοίχηµα είναι να ταξιδέψει κανείς µε low cost εταιρείες σε διάφορα µέρη του κόσµου και διαφορετικές ηπείρους!

Ας το δοκιµάσουµε για ένα ταξίδι µέσα στον Μάιο: Θα ξεκινήσουµε και θα επιστρέψουµε στο αεροδρόµιο της Αθήνας, θα ταξιδέψουµε µε κατεύθυνση ανατολικά και θα διασχίσουµε τουλάχιστον µια φορά τον Ειρηνικό και τον Ατλαντικό ωκεανό.

"Ο γύρος του κόσμου" με low cost αεροπορικές γίνεται; Ναι, με 1758 ευρώ- Απίστευτο παράδειγμα!Πράγα

Πρώτη πτήση ΑθήναΛονδίνο µε Ryanair από €35,79. Από εκεί συνεχίζουµε για Βρυξέλλες µε πτήση της easyJet από €19,17 και πετάµε κατόπιν για Πράγα µε Ryanair από €20.30. Από την Πράγα φεύγουµε για Ντουµπάι µε flydubai από €145. Από τα Εµιράτα θα προτιµήσουµε το αεροδρόµιο της Σάρτζα (27,3 χλµ.) από το Ντουµπάι µιας και θα βρούµε πιο οικονοµικές πτήσεις για Κολόµπο, την πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα από €95 µε Air Arabia. Η συνέχεια γράφεται στη Σιγκαπούρη, όπου φτάνουµε µε Air Asia από €97 και από τη Σιγκαπούρη κάνουµε το «µεγάλο άλµα» και προσγειωνόµαστε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας µε Scoot από €183.

"Ο γύρος του κόσμου" με low cost αεροπορικές γίνεται; Ναι, με 1758 ευρώ- Απίστευτο παράδειγμα!Λονδίνο

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Αφού πάρουµε µια καλή γεύση από τηνήπειρο των καγκουρό ήρθε η ώρα για πιο εξωτικές περιπλανήσεις στη Χονολουλού, όπου θα πάµε µε Jetstar από €264. Συνεχίζουµε για Λος Άντζελες µε Allegiant Air από €291 και αφού πάρουµε µια κοσµοπολίτικη και κινηµατογραφική γεύση φεύγουµε για Νέα Υόρκη µε Jetblue από €383. Ώρα για dolce vita στην πόλη που δεν κοιµάται ποτέ πριν «ανοίξουµε φτερά» απευθείας για Λονδίνο µε Norwegian από €198 και επιστρέψουµε πάλι στη βάση µας την Αθήνα µε Ryanair από €27,60!

"Ο γύρος του κόσμου" με low cost αεροπορικές γίνεται; Ναι, με 1758 ευρώ- Απίστευτο παράδειγμα!Νέα Υόρκη

Τέσσερις ήπειροι, 11 χώρες, ο δικός µας mini γύρος του κόσµου µε €1.758,86 την ώρα που το ίδιο ταξίδι µε «συµβατικές» εταιρείες θα άγγιζε τουλάχιστον το διπλάσιο κόστος (σε οικονοµική θέση) ή και το τριπλάσιο! Ενδεικτικά να αναφέρουµε ότι για την ίδια περίοδο η απευθείας πτήση ΑθήναΛονδίνο µε την Αegean ανέρχεται στα €81,99, ο ναύλος από Σίδνεϊ για Χονολουλού µε απευθείας πτήση της Virgin Australia ξεκινά από €454,63, ενώ η πτήση Νέα ΥόρκηΛονδίνο µπορεί να ξεκινήσει από €257 µε Westjet µέσω Τορόντο!

"Ο γύρος του κόσμου" με low cost αεροπορικές γίνεται; Ναι, με 1758 ευρώ- Απίστευτο παράδειγμα!Ντουμπάι

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ