Λένε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή  είναι παράνομα – καλά, στη Χαβάη είναι, όντως.Ωστόσο όλοι αγαπάμε να είμαστε άτακτοι μερικές φορές.

Είναι μια βασική ανθρώπινη κατάσταση – είναι επαναστατική πάνω από όλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βαθιά μέσα στο καταπράσινο δάσος της κοιλάδας Waipio στη Χαβάη, θα βρείτε τους ντόπιους και τους τουρίστες να διασχίζουν την White Road Hike για να φτάσουν σε ένα τεράστιο ποταμό άρδευσης 35 μέτρων (11 μέτρα) που βρίσκετε στην κορυφή μίας τσιμεντένιας πισίνας!!! Είναι βασικά μια τεράστια επιφάνεια που βρίσκεται βαθιά μέσα στον θάμνο, και με κάθε ειλικρίνεια, όλοι θα θέλαμε  να πάμε εκεί!!!

Ωστόσο,η πεζοπορία για να φτάσετε στον καταρράκτη δεν είναι εύκολη υπόθεση ! Καλό θα ήταν  πρώτα να κάνετε μια διήμερη βόλτα στη μεγάλη και μεγάλη έρημο της Χαβάης. Το ταξίδι περιλαμβάνει το άλμα πάνω από σκουριασμένους, ακανθωτούς σωλήνες, που περνάνε μέσα από ανατριχιαστικές σήραγγες και από μυστικές περιοχές της κυβέρνησης των ΗΠΑ. 

Αυτό είναι το πιο φθηνό νησί του Αιγαίου για διακοπές! (Photos)

Γιατί κάτι τέτοιο είναι δύσκολο; Λοιπόν, επειδή είναι πραγματικά παράνομο να το διασχίσετε!Ολόκληρη η διαδρομή έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους αρδευτικούς σκοπούς της περιοχής οπότε όπως μπορείτε να φανταστείτε, δεν είναι τόσο ασφαλές για τους ανθρώπους. Αλλά αυτό είναι κάτι μας σταματάει; Φυσικά και όχι!

Ωστόσο, οι αρχές προσπαθούν να  σταματήσουν με κάθε μέσω την ανάβαση,έτσι σύμφωνα με αυτές «Πρέπει να αποθαρρύνουμε τους ανθρώπους να λένε πράγματα που απευθύνονται σε επισκέπτες που μπορεί να θέλουν να βιώσουν  μια απερίσκεπτη εμπειρία .Δήλωσε ο Mufi Hannemann υπεύθυνος του καταλύματος και του τουρισμού της Χαβάης.

Τοπίο που θυμίζει… σελήνη σε ελληνικό νησί! Πού βρίσκεται η ελληνική… Αριζόνα (Photos, Video)

Ακριβώς!Πρέπει να  προσέξτε, αν αποφασίσετε να πάτε στη περιοχή καθώς θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα πρόστιμα της κυβέρνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ