Ο κόσμος της Disney και πάλι στην Ελλάδα!

Ο κόσμος της Disney επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από μια πενταετία, αφού το καλοκαίρι του 2020, η εταιρία κρουαζιέρας Disney Cruise Line στο πρόγραμμα των δρομολογίων της σε όλο τον κόσμο, πρόσθεσε και πάλι την Ελλάδα.

Ο κόσμος της Disney και πάλι στην Ελλάδα!

Οι προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια περιλαμβάνονται σε 3 κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με σημείο εκκίνησης τη Ρώμη. Κατά τη διάρκεια προγράμματος 12 διανυκτερεύσεων και δύο προγραμμάτων 9 διανυκτερεύσεων, οι επισκέπτες θα αποβιβαστούν στον Πειραιά, το Κατάκολο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και την Κρήτη. Καθένα από τα προγράμματα αυτά συνδυάζει την επιλογή προσεγγίσεων στην Ελλάδα με επισκέψεις σε πόλεις κάθε προορισμού.

Ο κόσμος της Disney και πάλι στην Ελλάδα!

Στο γενικό πλαίσιο, τα νέα λιμάνια που προστίθενται στην Ευρώπη, είναι τα Gdynia στην Πολωνία, Nordfjordeid στη Νορβηγία, Plymouth στην Αγγλία και Zeebrugge στο Βέλγιο. Αυτοί οι προορισμοί αποτελούν τμήμα του grand tour Disney Magic στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2020, το οποίο ξεκινά με προσεγγίσεις στη Μεσόγειο και τα ελληνικά νησιά με κατεύθυνση τη βόρεια Ευρώπη στα τέλη του καλοκαιριού για κρουαζιέρες στη Βαλτική, τα βρετανικά νησιά και τα νορβηγικά φιόρδ.

Διαβάστε ακόμα:  KLM – Air France: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη – «Πονοκέφαλος» το χάος στα αεροδρόμια

Για όσους θέλουν να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία, σας ενημερώνουμε ότι οι κρατήσεις ξεκινούν στις 7 Μαρτίου 2019!

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ