Παζάρια Ντουμπάι - Τάσος Δούσης

Ο Τάσος Δούσης μέσα από τις “Εικόνες” επισκέφτηκε τις αγορές του παλιού Ντουμπάι, και κάνει παζάρια… δίχως τέλος!

Αφού, λοιπόν, μπήκε στο μεγαλύτερο mall του κόσμου, κάνοντάς μας μια συναρπαστική ξενάγηση, τώρα μας συστήνει τα παραδοσιακά σουκ του Ντουμπάι για αγορές δίχως σταματημό. Οι αγορές αυτές είναι διάσημες σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτελούν ένα από τα λίγα σημεία του Ντουμπάι, που έχουν κάτι πιο παραδοσιακό και ξεχωριστό από τη γνωστή χλιδή που διακατέχει αυτή την πόλη!

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Μη χάσετε περισσότερα βίντεο για το Ντουμπάι, αλλά και άλλους μοναδικούς προορισμούς, στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube!

Ντουμπάι: Ο Τάσος Δούσης σε μία μοναδική off road περιπέτεια στην έρημο! (video)

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των «ΕΙΚΟΝΩΝ» ταξίδεψαν στο Ντουμπάι, τη Ντίσνεϋλαντ των ενηλίκων, και έζησαν μια μοναδική off road περιπέτεια στην έρημο!

Διαβάστε ακόμα:  Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης ταξιδεύουν στο εκπληκτικό Ρίο ντε Τζανέιρο και στους Καταρράκτες Ιγκουασού – Δείτε τα δύο νέα επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο!

Ο Τάσος Δούσης μας παρουσιάζει μια συναρπαστική εμπειρία από το Ντουμπάι, που δεν είναι άλλη από την off road διαδρομή με jeep 4X4 και buggy που γλιστράνε κυριολεκτικά πάνω στην καυτή άμμο της ερήμου. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στην περιπέτεια πάνω στους αμμόλοφους. Μη χάσετε το υπέροχο βίντεο!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ