Ο Τάσος Δούσης στην Αθήνα - Έλα χαμογέλα

Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στην Αθήνα και μας αποκαλύπτει τα μυστικά της που ίσως δεν είχαμε ακούσει ποτέ ξανά…

Ο δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στην Άννα Πρέλεβιτς για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Έλα Χαμογέλα” στο OPEN και διηγήθηκε ιστορίες της παλιάς Αθήνας.

Ξέρατε εσείς για ποιον λόγο η περιοχή Κολωνάκι ονομάστηκε έτσι; Ή ποια είναι η σχέση του εμφυλίου πολέμου με το ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”; Αν όχι τότε πρέπει να δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν το μαγικό ταξίδι στο Λας Βέγκας! Μη χάσετε το 2ο μέρος!

Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους αυτό το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 20.00 στο OPEN, στο μαγικό Λας Βέγκας!

Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος για το Λας Βέγκας ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ρεπορτάζ στην «αμαρτωλή πόλη» ανακαλύπτοντας σπάνιους θησαυρούς, αθέατους για τους πολλούς.

Τάσος Δούσης - Εικόνες - Λας Βέγκας

Πρώτη στάση στο “Forum” – το ομορφότερο mall του κόσμου – και το πολυτελέστατο resort hotel Wynn – ένα από τα κορυφαία 10 ξενοδοχεία στον κόσμο. Στη συνέχεια το Τάσος Δούσης ανεβαίνει το Stratosphere, έναν πύργο για extreme παιχνίδια.

Η εκπομπή «βουτάει» στην ξέφρενη διασκέδαση του Λας Βέγκας που ξεκινάει από τα pool party και κρατάει μέχρι το ξημέρωμα.Advertisement

Στο τέλος έρχεται το καλύτερο! Το ταξίδι στο Λας Βέγκας ολοκληρώνεται με τα περίφημα καζίνο της πόλης, όπου για πρώτη φορά εκπομπή μπαίνει μέσα στους ναούς του τζόγου και ανακαλύπτει ακόμη και φροντιστήρια για αρχάριους παίκτες. Θυμηθείτε όσα έδειξε και στο πρώτο επεισόδιο!

ΕΙΚΟΝΕΣ: Σάββατο 29 Ιουνίου στις 20.00 στο OPEN

Δείτε το trailer του επεισοδίου:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ