Ο Τάσος Δούσης ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη με τις “Εικόνες”, όπου εκεί φυσικά επισκέφτηκε το διάσημο παζάρι Καπαλί Τσαρσί. Εκεί ανακάλυψε και το μαγαζί με τις περίφημες τσάντες “μαϊμού”!

Στο ρεπορτάζ του για τις “Εικόνες“, ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει ότι στο μαγαζί αυτό βρίσκει κανείς τσάντες από πασίγνωστες μάρκες, όπως Louis Vuitton, Chanel, Hermes, από το οποίο μάλιστα ψωνίζουν και οι επώνυμες Ελληνίδες. Ο έμπορος που πουλάει τις τσάντες “μαϊμού” αποκαλύπτει ποιες είναι οι πελάτισσές του από την ελληνική show biz.

- Advertisement -

Μάθετε τα πάντα στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί, και μην ξεχνάτε, αύριο Σάββατο 29/02, οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Μοναδική περιήγηση στο ναό της Αγιάς Σοφιάς από τον Τάσο Δούση και τις “Εικόνες”! (video)

Ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη και κάνει ένα μοναδικό ρεπορτάζ μέσα στο ναό της Αγιάς Σοφιάς και αποκαλύπτει θρύλους και μυστικά που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Μη χάσετε το μοναδικό ντοκουμέντο-απόσπασμα από την εκπομπή “Εικόνες” με τον Τάσο Δούση στην Κωνσταντινούπολη Μέρος Α’. Δείτε τη μοναδική περιήγηση στο παρακάτω βίντεο:

Ο Τάσος Δούσης σας αποκαλύπτει το κόλπο για να έχετε έκπτωση 20-30% στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα! (video)

Ο Τάσος Δούσης σας αποκαλύπτει το κόλπο για το πώς να κλείσετε ξενοδοχεία στην Ελλάδα με έκπτωση 20-30%, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης σας αποκαλύπτει το μυστικό για το πώς μπορείτε να κλείσετε ξενοδοχείο στην Ελλάδα, φθηνότερα από τις αναγραφόμενες τιμές της Booking και άλλων μηχανών αναζήτησης.

Για να κλείσετε, λοιπόν, ξενοδοχεία στην Ελλάδα με έκπτωση, απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας δίνει ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ