Στο ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας

O expert των ταξιδιών  Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο μέσα από τις Εικόνες! Αυτή τη φορά ο ίδιος και η ομάδα του βρίσκονται εντός συνόρων και συγκεκριμένα στην υπέροχη Κέρκυρα -που μάλιστα το Πάσχα που πλησιάζει είναι ο ιδανικός προορισμός- και μας μεταφέρουν μοναδικές «ΕΙΚΟΝΕΣ»!

Ο Τάσος Δούσης, πριν δούμε το κάθε νέο επεισόδιο των ΕΙΚΟΝΩΝ, φροντίζει να μας δίνει μια γεύση από τα υπέροχα μέρη που επισκέπτεται εντός και εκτός Ελλάδας!

Μέχρι να απολαύσουμε λοιπόν το πρώτο επεισόδιο των ΕΙΚΟΝΩΝ στην Κέρκυρα, ο Τάσος Δούσης μας αποκαλύπτει στιγμιότυπα από το ρεπορτάζ και τους θησαυρούς που ανακαλύπτει στο νησί μέσω βίντεο post και stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αλλά και τον λογαριασμό των ΕΙΚΟΝΩΝ.

Ο Τάσος Δούσης κάνει ρεπορτάζ στην Κέρκυρα και μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ του, θα γνωρίσετε και θα δείτε το νησί και τις ομορφιές του, έτσι όπως δεν τα έχετε ξαναδεί!

Ο Τάσος Δούσης ανέβασε stories από τις πρώτες εμπειρίες των «ΕΙΚΟΝΩΝ» στη μοναδική Κέρκυρα και μας ενημερώνει για το τι θα δούμε στην εκπομπή.

Οι πρώτες «ΕΙΚΟΝΕΣ» που μας μεταφέρει ο Τάσος Δούσης από την Κέρκυρα αλλά και τις πρώτες προτάσεις του για φαγητό, καφέ, γλυκό αλλά και διαμονή! Δείτε τα stories εδώ

Το ταξίδι και το ρεπορτάζ στη δική μας Κέρκυρα συνεχίζεται… Stay tuned!

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του! Κάντε follow τον Τάσο Δούση στο Instagram, για να ταξιδέψετε παντού και να μάθετε τα καλύτερα και πιο χρηστικά tips!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ