Ανόι Βιετνάμ

Επόμενος προορισμός των ΕΙΚΟΝΩΝ και του Τάσου Δούση το ξεχωριστό Βιετνάμ. Ο ίδιος και η ομάδα της εκπομπής αναχώρησαν για τη μαγευτική χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας για να ετοιμάσουν ακόμα μια εξαιρετική εκπομπή και περιμένουν τις προτάσεις σας.

- Advertisement -

Ο Τάσος Δούσης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ενημέρωσε τους followers του και τους φίλους της εκπομπής για το νέο αυτό ταξίδι και περιμένει τις προτάσεις όσων έχουν επισκεφτεί τη χώρα ξεκινώντας από τη γοητευτική πρωτεύουσα της, το Ανόι.

Όσοι λοιπόν θέλετε και γνωρίζετε μπορείτε να στείλετε στο Instagram του Τάσου Δούση τις δικές σας ιδέες και προτάσεις και να “συμμετέχετε” στην εκπομπή! Επισκεφτείτε το προφίλ του Τάσου Δούση στο Instagram και πείτε τις ιδέες σας!

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του! Κάντε follow τον Τάσο Δούση στο Instagram, για να ταξιδέψετε παντού και να μάθετε τα καλύτερα και πιο χρηστικά tips!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε επίσης

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ