Κόλπος Ha Long Βιετνάμ

O expert των ταξιδιών  Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο μέσα από τις Εικόνες! Αυτή τη φορά ο ίδιος και η ομάδα του βρίσκονται εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στο Βιετνάμ και μας μεταφέρουν μοναδικές «ΕΙΚΟΝΕΣ»!

- Advertisement -

Δυναμικά θα ξεκινήσει και αυτή η σεζόν για τις ΕΙΚΟΝΕΣ αφού ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μετά την Ιορδανία ετοιμάζουν νέα επεισόδια μοναδικά, στο Βιετνάμ! Μέχρι να απολαύσουμε το πρώτο επεισόδιο, ο Τάσος Δούσης μας αποκαλύπτει στιγμιότυπα από το ταξίδι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Μια από τις πρώτες εμπειρίες στο Βιετνάμ, ήταν η κρουαζιέρα στον κόλπο του Ha Long, μια εμπειρία ζωής! Ο κόλπος του Ha Long είναι γνωστός και ως το «Στολίδι του Βιετνάμ» και καθόλου τυχαία. Πρόκειται πραγματικά για ένα θαύμα της φύσης που το χαρίζει απλόχερα σε κάθε επισκέπτη.

Ταξιδεύουμε για @eikonesbytasosdousis! Κρουαζιέρα στον κόλπο του Ha Long ένα από τα πιο σπουδαία αξιοθέατα του Βιετνάμ!

Ο Τάσος Δούσης επίσης ανέβασε stories από τις πρώτες κιόλας εμπειρίες των «ΕΙΚΟΝΩΝ» στη χώρα!

Το ταξίδι και το ρεπορτάζ στo Βιετνάμ συνεχίζεται… Stay tuned!

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του! Κάντε follow τον Τάσο Δούση στο Instagram, για να ταξιδέψετε παντού και να μάθετε τα καλύτερα και πιο χρηστικά tips!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ