Το Sun City είναι ένα πολυτελές συγκρότημα ξενοδοχείων και τουριστικών υπηρεσιών που το καθιστούν ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως. Μέσα στο Sun City το πιο αστραφτερό διαμάντι του συγκροτήματος είναι το Παλάτι της Χαμένης Πόλης.

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» μας ταξίδεψαν στη Νότια Αφρική!

Στο Γιοχάνεσμπουργκ – την πιο επική πόλη της Νότιας Αφρικής – ανακαλύπτοντας τις αντιθέσεις που κρύβει το κέντρο του και περπάτησαν στη Μέιν Στριτ, τον πιο ακριβό πεζόδρομο στη χώρα.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ επισκέφτηκαν, επίσης, τη φυλακή όπου κρατούνταν ο Νέλσον Μαντέλα, έκαναν βόλτα στην ομώνυμη πλατεία (Νέλσον Μαντέλα), διαπίστωσαν πώς διασκεδάζουν οι πλούσιοι στο Γιοχάνεσμπουργκ και μας εξηγούν γιατί οι κάτοικοι της πόλης ζουν σαν φυλακισμένοι μέσα στα σπίτια – παλάτια τους.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Sun City και έμειναν έκπληκτοι με αυτό το μυθικό παλάτι, όπου μοιάζει να έχει σταματήσει ο χρόνος!

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ