Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει την Aegean!

Ο Τάσος Δούσης με αφορμή τη νέα εποχή της Aegean σχολιάζει, μέσα από το προφίλ του στο instagram, τις τιμές της αεροπορικής εταιρείας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, έρχεται αυτή τη φορά να εξαπολύσει τα βέλη του για την Aegean σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αεροπορική εταιρεία.

Εύλογα λοιπόν ο Τάσος Δούσης αναρωτιέται πως γίνεται η συγκεκριμένη εταιρεία να μας στέλνει στο Καστελόριζο με 250 ευρώ αλλά και στο Βελιγράδι με την ίδια τιμή; Ο ίδιος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στο παρακάτω βίντεο:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Η λίστα του Τάσου Δούση με τους 20 must-go προορισμούς για νέους ή και έμπειρους ταξιδιώτες! (video)

Ο ειδικός στο ταξίδι και την περιπέτεια, Τάσος Δούσης, προτείνει αλλά και αναλύει μια λίστα με τους 20 must-go προορισμούς για έναν νέο ή και έμπειρο ταξιδιώτη.

Σχεδόν όλοι οι ταξιδιώτες κάνουν ένα μίνι προγραμματισμό για το ποιες χώρες-προορισμούς θέλουν να επισκεφθούν στη ζωή τους! Ο Τάσος Δούσης, θέλοντας να βοηθήσει σε αυτόν τον προγραμματισμό, προτείνει 20 καταπληκτικά μέρη που έχει επισκεφθεί ή πρόκειται. Μη χάσετε και το επεισόδιο από το πρόσφατο ταξίδι του Τάσου Δούση με τις “Εικόνες” στη μαγική Βόρεια Ταϊλάνδη!

Στο παρακάτω βίντεο με τον Τάσο Δούση θα ανακαλύψετε 20 υπέροχους προορισμούς που πρέπει να επισκεφτείτε, αλλά θα βρείτε και συμβουλές για να πάτε σε χώρες που θα σας δώσουν μια ολοκληρωμένη άποψη του κόσμου.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ