τοπ προορισμοί για το 2021

Μπορεί να ζούμε με περιορισμούς από τις ώρες μετακίνησης μέχρι τα ταξίδια αλλά οι ταξιδιώτες δεν σταματούν να ονειρεύονται προορισμούς και αποδράσεις με την ελπίδα όλο αυτό που ζούμε να περάσει σύντομα. Για όσους λοιπόν ανυπομονούν να ταξιδέψουν ξανά και να γνωρίσουν άγνωστους τόπους και άλλες χώρες του κόσμου, ψάξαμε και βρήκαμε τη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου για το 2021. 

Εδώ σας αποκαλύπτουμε λοιπόν τα κορυφαία μέρη για ταξίδι το 2021 έτσι όπως τους επιλέγει και τους παρουσιάζει ένα ταξιδιωτικό εξαιρετικό βίντεο που έχει γίνει viral! Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση να μπορούμε να ταξιδέψουμε το 2021…

Δείτε το τοπ 10 των προορισμών

10 όμως κορυφαίους προορισμούς για ταξίδι το 2021 προτείνει με την αντίστοιχη λίστα του και το TripAdvisor

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν τα περίφημα Travellers’ Choice Awards από το TripAdvisor για το 2021, που αναδεικνύουν τη 10άδα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους επόμενους μήνες, ανάμεσά τους κι ένας ελληνικός!

Ο πιο δημοφιλής προορισμός από το TripAdvisor

Το Μπαλί είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με τα Βραβεία του Tripadvisor, ανεβαίνοντας από την 4η θέση που ήταν πέρυσι και εκθρονίζοντας από την κορυφή το Λονδίνο, που τώρα βρίσκεται δεύτερο στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών για ταξίδια μέσα στο 2021.

Τα βραβεία αποκαλύπτουν ότι οι ταξιδιώτες το 2020 συνέχισαν να ονειρεύονται ταξίδια -και συνεχίζουν- επειδή η πανδημία τους κράτησε στο σπίτι. Και σε μια εποχή που οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν την υπέροχη ύπαιθρο περισσότερο από ποτέ, το 2021 φέρνει μαζί του μια νέα κατηγορία – Τα Εθνικά Πάρκα που δείχνουν να προτιμούν οι ταξιδιώτες να γνωρίσουν καλύτερα.

Μπαλί

Τρεις ελληνικές παραλίες στις 25 καλύτερες του κόσμου από το Trip Advisor

Στην πρώτη θέση των αναδυόμενων προορισμών βρίσκεται το St Ives της Κορνουάλης, ενώ κορυφαίος προορισμός για τις παραλίες είναι το νησί της Μαρτινίκα στην Καραϊβική.

Η ελληνική διάκριση στα βραβεία του TripAdvisor

Κρήτη βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας με τους 25 πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο, αποτελώντας ένα “διαμάντι” για τους ξένους ταξιδιώτες. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Κρήτη είναι 4η στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, με τη Ρόδο να βρίσκεται στην 17η θέση και την Αθήνα στην 20ή.

Δείτε τους 10 πρώτους στη λίστα δημοφιλείς προορισμούς και ολόκληρη τη λίστα εδώ.

  1. Μπαλί
  2. Λονδίνο
  3. Ντουμπάι
  4. Ρώμη
  5. Παρίσι
  6. Ανόι
  7. Κρήτη
  8. Μπανγκόκ
  9. Βαρκελώνη
  10. Κωνσταντινούπολη

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ