Η ασφάλεια για ένα ταξίδι που κανονίζεις είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος, έτσι παρουσιάζουμε τις 8 πιο ασφαλείς πόλεις για να επισκεφθείς το 2020.

Επίσης, δείτε τις συμβουλές από αεροσυνοδούς για να έχετε καλύτερα ταξίδια!

Όσοι έχουν σχεδιάσει ή σχεδιάζουν διακοπές για το επόμενο έτος και αναρωτιούνται ποιες χώρες είναι οι πιο ασφαλείς, έχει δημιουργηθεί ένας χάρτης κινδύνων που δημοσιεύεται από μία εξειδικευμένη οργάνωση και μπορεί να σας βοηθήσει.

Η διεθνής οργάνωση SOS, εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταξιδιωτικής ασφάλειας, έχει κυκλοφορήσει το νέο ετήσιο ταξιδιωτικό χάρτη κινδύνου για το προσεχές έτος.

Με βάση τους κινδύνους ιατρικής και ταξιδιωτικής ασφάλειας – συμπεριλαμβανομένων των μολυσματικών ασθενειών και της πολιτικής βίας – ο χρωματικά συντονισμένος χάρτης έχει πέντε κατηγορίες, που κυμαίνονται από “ασήμαντο” έως “ακραίο” κίνδυνο.

Στις προβλέψεις του για τις πιο ασφαλείς πόλεις το 2020 για να ταξιδέψει κανείς, είναι συγκεντρωμένες στο βόρειο ημισφαίριο και αυτές είναι:

Δανία

Δανία

Ελβετία

Ελβετία ασφαλείς πόλεις 2020

Λουξεμβούργο

Λουξεμβούργο ασφαλείς πόλεις 2020

Γροιλανδία

Γροιλανδία

Ισλανδία

Ισλανδία ασφαλείς πόλεις 2020

Φινλανδία

Φινλανδία ασφαλείς πόλεις 2020

Νορβηγία

Νορβηγία

Σλοβενία

Σλοβενία

Τα 10 «μυστικά» που δεν γνώριζες για τα ξενοδοχεία! (video)

Τα ξενοδοχεία έχουν «μυστικά» που μπορεί να μη τα γνωρίζει κανείς, μιας και είναι ένας πολυσύχναστος χώρος.

Διαβάστε ακόμα:  Travel + Leisure: Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στους 15 κορυφαίους προορισμούς του κόσμου

Τα ξενοδοχεία «κρύβουν μυστικά» από τον κόσμο, καθώς πρόκειται για μέρη που περνά πολύς κόσμος. Γι’αυτό τα δωμάτια και οι χώροι πρέπει να είναι καθαροί και περιποιημένοι, για να διασφαλίζουν την ποιότητα και την υγεία των πελατών τους.

Όλα αυτά θα έπρεπε να ισχύουν, όμως ισχύουν; Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θα θέλει να μάθει ένας επισκέπτης ξενοδοχείου, γιατί τα «μυστικά» μένουν μεταξύ των εργαζομένων.

Μέσα από βίντεο το TheRichest θέλει να μας αποκαλύψει μερικά από τα πιο μεγάλα «μυστικά» που κρύβουν τα ξενοδοχεία που επισκεπτόμαστε. Αποκαλύπτοντας κάποια γεγονότα που τα θεωρούσαμε μύθους αλλά, τελικά, αποτελούν την αλήθεια.

Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε όλα τα «μυστικά» των ξενοδοχείων.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ