Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στον κόσμο στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στο Πάρκο Κρούγκερ της Νότιας Αφρικής το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 17:45 στο επεισόδιο που θα δείτε σε επανάληψη και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 17:45 οι ΕΙΚΟΝΕΣ και ο Τάσος Δούσης κάνουν πρεμιέρα με τα νέα επεισόδια της σεζόν και αφετηρία τη μοναδική πρωτεύουσα της Κολομβίας, την Μπογκοτά!

- Advertisement -

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 24/9, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στη Νότια Αφρική, και συγκεκριμένα στο Πάρκο Κρούγκερ!

Στο Πάρκο Κρούγκερ, στο νότιο μέρος του, κάνουν σαφάρι και παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής λιοντάρια, ελέφαντες, ρινόκερους και κροκόδειλους.

Επίσης βιώνουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς μία λεοπάρδαλη κάνει εισβολή στο ξενοδοχείο διαμονής της ομάδας των ΕΙΚΟΝΩΝ.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο – τρένο, τα πέρα κάθε περιγραφής ιδιωτικά καταφύγια του Πάρκου Κρούγκερ και τέλος απολαμβάνουν ένα ατμοσφαιρικό δείπνο μέσα στην άγρια σαβάνα.

Συνεχίζοντας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου…

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ και αυτή τη σεζόν είναι… OPEN να ταξιδέψουν σε καινούργιους προορισμούς, περισσότερο ή λιγότερο προβεβλημένους, και με το μοναδικό τους τρόπο να μας μεταφέρουν στο κλίμα της κάθε περιοχής!

- Advertisement -

Αφετηρία αυτής της υπέροχης περιπέτειας… η Κολομβία!!! Στο επεισόδιο της Κυριακής 02/10!

Στο πρώτο επεισόδιο ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του εξερευνούν την πρωτεύουσα της Κολομβίας, την Μπογκοτά.

Κάνουν βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Μπογκοτά στο σούρουπο, την ώρα που η αλλαγή των χρωμάτων στον ουρανό δημιουργούν μαγευτικές ΕΙΚΟΝΕΣ σαν σκηνικό, και καταλήγουν στην 7η Λεωφόρο· αυτόν τον τεράστιο δρόμο διασκέδασης. Στην Τσόρο ντε Κεβέδο δοκιμάζουν τσάι κόκας, αλλά και το παραδοσιακό ποτό τσίτσα!

Επισκέπτονται, όμως, την Μπογκοτά και το πρωί για να διαπιστώσουν ότι τις Κυριακές η πόλη μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο πάρτι, κυρίως λόγω των… διαδηλώσεων που προσφέρουν στους κατοίκους της αλλά και τους τουρίστες ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Η πλατεία Μπολιβάρ αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο της ξενάγησης στην Μπογκοτά καθώς σφύζει από ζωή, μία αυλή των θαυμάτων!

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ανεβαίνουν επίσης στο Μονσεράτ, το ιερό βουνό της Μπογκοτά, για να δουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.

Τέλος, κάνουν μία μικρή εκδρομή μέχρι το χωριό Ουσακέν στα περίχωρα της Μπογκοτά για να θαυμάσουν από κοντά το καταπληκτικό κυριακάτικο παζάρι του!

Δείτε το trailer:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ