Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Η αρχή έγινε με την κοντινή Ρώμη, συνεχίστηκε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα… και τώρα επιστρέφουν Ευρώπη και συγκεκριμένα στην πόλη του φωτός, το υπέροχο Παρίσι, τη γοητευτικότερη πόλη της Ευρώπης.

- Advertisement -

Στο πρώτο επεισόδιο, επισκέπτονται την αριστοκρατική συνοικία Σαγιό με το Τροκαντερό και την απίστευτη θέα προς τον πύργο του Άιφελ, μας αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά του πύργου του Άιφελ – του σήματος κατατεθέν του Παρισιού, και μας ξεναγούν στο άκρως εντυπωσιακό Δημαρχείο της πόλης και την υπέροχη Σαιντ Σαπέλ.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ θαυμάζουν από κοντά την Παναγία των Παρισίων και κάνουν τη βόλτα τους στην όμορφη γειτονιά Σεν Ζερμέν με τα ιστορικά cafes. Επίσης, επισκέπτονται το Train Blue, ένα εστιατόριο άλλης εποχής, και τα περίφημα καμπαρέ του Παρισιού.

Δείτε το:

Στο δεύτερο επεισόδιο, αρχικά επισκέπτονται την επιβλητική Αψίδα του Θριάμβου, ενώ στη συνέχεια μας ξεναγούν στη δημοφιλή λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και στην εντυπωσιακή γέφυρα του Αλεξάνδρου του Γ’.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ μας παρουσιάζουν τις καταπληκτικές πλατείες Κονκόρντ και Βαντόμ, τη γραφική συνοικία της Μονμάρτης, ενώ κάνουν και κρουαζιέρα στον Σηκουάνα. Επίσης, επισκέπτονται την εντυπωσιακή Όπερα του Παρισιού και την περίφημη Γκαλερί Λαφαγιέτ

Δείτε το:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ