Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στον κόσμο στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην υπέροχη Πράγα, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 17:45 στο επεισόδιο που θα δείτε σε επανάληψη και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 17:45 οι ΕΙΚΟΝΕΣ και ο Τάσος Δούσης συνεχίζουν με τα νέα επεισόδια της σεζόν και το ολοκληρώνουν το ταξίδι στην μοναδική Κολομβία με τελευταίο σταθμό, το Μεντεγίν!

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην πιο ρομαντική πόλη της Ευρώπης, την Πράγα!

Μας παρουσιάζουν την πλατεία της Πράγας· η οποία μοιάζει σαν παραμύθι που σε αιχμαλωτίζει, το πανέμορφο ιστορικό κέντρο της πόλης, το διάσημο Ρολόι της Πράγας και την εμβληματική γέφυρα του Καρόλου.

Επίσης δοκιμάζουν μοναδικές γεύσεις της Τσεχίας σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο και θαυμάζουν την Πράγα από το roof top ενός διάσημου ξενοδοχείου της πόλης.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται την αγαπημένη λουτρόπολη των αριστοκρατών, το Κάρλοβι Βάρι, και μας μαθαίνουν τα μυστικά της ποσιθεραπείας. Επίσης μας ξεναγούν στο επιβλητικό ξενοδοχείο Πουπ.


Συνεχίζοντας την Κυριακή 06 Νοεμβρίου…

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ και αυτή τη σεζόν είναι… OPEN να ταξιδέψουν σε καινούργιους προορισμούς, περισσότερο ή λιγότερο προβεβλημένους, και με το μοναδικό τους τρόπο να μας μεταφέρουν στο κλίμα της κάθε περιοχής! Η πρεμιέρα έγινε στην αρχή του Οκτωβρίου και αφετηρία αυτής της υπέροχης περιπέτειας ήταν… η Κολομβία!!! Μετά το πρώτο επεισόδιο την Κυριακή 2/10 (Δείτε το εδώ) ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι στη μοναδική Μπογκοτά τη γεμάτη εκπλήξεις πρωτεύουσα της Κολομβίας (Δείτε εδώ το δεύτερο επεισόδιο) ενώ στο τρίτο επεισόδιο (Δείτε το εδώ) μας ταξιδεύουν σε Ζιπακίρα, Σάντα Μάρτα και Παλένκε!

Συνεχίζοντας την “αποκάλυψη” της Κολομβίας στο τέταρτο επεισόδιο (δείτε το εδώ) ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν την περίφημη Καρταχένα ενώ στο 5ο επεισόδιο μας παρουσίασαν το δεύτερο μέρος του ταξιδιού στην Καρταχένα (δείτε το εδώ). Και τώρα αυτή την Κυριακή 6/11 ολοκληρώνουν το υπέροχο ταξίδι στη μοναδική Κολομβία!

Στο έκτο επεισόδιο ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στην Κολομβία επισκεπτόμενοι το Μεντεγίν!

Στην πατρίδα του Πάμπλο Εσκομπάρ ανακαλύπτουν την Κομμούνα 13· τη μοναδική φαβέλα στον κόσμο που πηγαίνουν τουρίστες, και συναντούν τη Μις Αντιόχεια η οποία φωτογραφίζεται στα εμπνευσμένα γκράφιτι της περιοχής.

Επίσης διαπιστώνουν γιατί το Πομπλάδο θεωρείται η «Μέκκα της παγκόσμιας διασκέδασης», θαυμάζουν την εντυπωσιακή Πλατεία Μποτέρο και παρατηρούν πώς οι «πρακτικοί» φτιάχνουν φάρμακα από φύλλα κόκας, μαριχουάνας και δηλητήριο σκορπιού!

Στη συνέχεια επισκέπτονται το Γουαταπέ· αυτό το κρυφό «διαμάντι» της Κολομβίας που προσφέρει απίστευτη θέα, και το Ποπαγιάν· περισσότερο γνωστό ως «Λευκή Πόλη», με το διάσημο πάρκο Σαν Αγκουστίν.

.

Δείτε το trailer:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ