Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στον κόσμο στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στο υπέροχο Παρίσι, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 17:45 στο επεισόδιο που θα δείτε σε επανάληψη και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 17:45 οι ΕΙΚΟΝΕΣ και ο Τάσος Δούσης συνεχίζουν με τα νέα επεισόδια της σεζόν και το ταξίδι στη Καρταχένα της Κολομβίας!

- Advertisement -

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι στo Παρίσι, την πόλη του έρωτα και του φωτός!

Αρχικά επισκέπτονται την επιβλητική Αψίδα του Θριάμβου, ενώ στη συνέχεια μας ξεναγούν στη δημοφιλή λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και στην εντυπωσιακή γέφυρα του Αλεξάνδρου του Γ’.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ μας παρουσιάζουν τις καταπληκτικές πλατείες Κονκόρντ και Βαντόμ, τη γραφική συνοικία της Μονμάρτης, ενώ κάνουν και κρουαζιέρα στον Σηκουάνα. Επίσης, επισκέπτονται την εντυπωσιακή Όπερα του Παρισιού και την περίφημη Γκαλερί Λαφαγιέτ.


Συνεχίζοντας την Κυριακή 30 Οκτωβρίου…

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ και αυτή τη σεζόν είναι… OPEN να ταξιδέψουν σε καινούργιους προορισμούς, περισσότερο ή λιγότερο προβεβλημένους, και με το μοναδικό τους τρόπο να μας μεταφέρουν στο κλίμα της κάθε περιοχής! Η πρεμιέρα έγινε στην αρχή του μήνα και αφετηρία αυτής της υπέροχης περιπέτειας ήταν… η Κολομβία!!! Μετά το πρώτο επεισόδιο την Κυριακή 2/10 (Δείτε το εδώ) ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι στη μοναδική Μπογκοτά τη γεμάτη εκπλήξεις πρωτεύουσα της Κολομβίας (Δείτε εδώ το δεύτερο επεισόδιο) ενώ στο τρίτο επεισόδιο (Δείτε το εδώ) μας ταξιδεύουν σε Ζιπακίρα, Σάντα Μάρτα και Παλένκε!

Συνεχίζοντας την “αποκάλυψη” της Κολομβίας στο τέταρτο επεισόδιο (δείτε το εδώ) ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν την περίφημη Καρταχένα! Και τώρα αυτή την Κυριακή μας παρουσιάζουν το δεύτερο μέρος του ταξιδιού στην Καρταχένα!

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ λοιπόν συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στην Κολομβία!

Στο πέμπτο επεισόδιο ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του παραμένουν στην Καρταχένα για να ανακαλύψουν περαιτέρω την πόλη όπου άνθισε η ισπανική αρχιτεκτονική!

Εξερευνούν το Γκετσεμάνι· την εναλλακτική και μποέμ γειτονιά της Καρταχένας, αλλά και το Σαν Ντιέγκο· εκεί όπου κατοικεί η αριστοκρατία της πόλης.

Στη συνέχεια επισκέπτονται το Café Havana για σάλσα μέχρι τελικής πτώσης και δοκιμάζουν «βρόμικο» αλά Λατινική Αμερική.

Η αγορά Μπαζούρτο, ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του, διαπιστώνουν ότι είναι η ‘καρδιά’ της Καρταχένας.

Λίγο πριν φύγουν από την Καρταχένα για τον επόμενο σταθμό τους στην Κολομβία κάνουν βόλτα με άμαξα στο παραδοσιακό κέντρο της πόλης, ανακαλύπτουν πώς γλεντούν οι Κολομβιανοί μέσα σε… τσίβας και παρακολουθούν υπέροχα φολκλορικά σόου στην Πλατεία Ρολογιού.

Δείτε το trailer:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ