Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζοντας τα ταξίδια στην Ελλάδα φτάνουν στην υπέροχη Αίγινα αλλά και τις πανέμορφες Κάρπαθο και Κάσο με δύο επεισόδια back to back, Σάββατο 30 Ιουλίου στις 17:45 θα δείτε ξανά το επεισόδιο του ταξιδιού στην Αίγινα και Κυριακή 31 Ιουλίου στις 17:45 θα δείτε το νέο επεισόδιο με το ταξίδι σε Κάρπαθο και Κάσο!

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 30/07 ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην πανέμορφη Αίγινα!

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στην Αίγινα, σε αυτό το συναρπαστικό νησί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα!

Μας ξεναγούν με τον μοναδικό τους τρόπο στον πύργο του Μαρκέλλου, τα πρωτότυπα πλωτά μανάβικα, τον ναό της Αφαίας Αθηνάς, τον Άγιο Νεκτάριο, τον Αρχαίο Ελαιώνα.

Επίσης ανακαλύπτουν τις παραλίες της Αίγινας, το λιμανάκι της Πέρδικας με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και το παραδεισένιο νησάκι Μονή, όπου μπορείς να ταΐσεις ελάφια!

Δείτε το τρέιλερ:

Στο επεισόδιο της Κυριακής 24/07, δείτε το νέο επεισόδιο με το ταξίδι στην πανέμορφη Κάρπαθο και Κάσο!

Διαβάστε ακόμα:  Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης ταξιδεύουν από τη διπλανή Ρώμη στη μακρινή Μπογκοτά – Δείτε δύο επεισόδια αυτό το Σαββατοκύριακο!

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην Κάρπαθο, το νησί του Αιγαίου με την άγρια ομορφιά!

Επισκέπτονται την Όλυμπο, την «αετοφωλιά» της Καρπάθου, και το άγνωστο αλλά ανερχόμενο χωριουδάκι Αρκάσα. Επίσης ανακαλύπτουν τις υπέροχες παραλίες της Καρπάθου όπως οι Αχάτα, Απέλλα, Κυρά Παναγιά, Διακόφτης, Μιχαλιού ο Κήπος και Άγιος Νικόλαος Σποών.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ταξιδεύουν και στην Κάσο για να θαυμάσουν από κοντά τα μαγευτικά τοπία της!

Δείτε το trailer

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ