Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Αυτή τη φορά μας ταξιδεύουν εντός συνόρων στα υπέροχα Ιωάννινα, την «σπονδυλική στήλη» της Ηπείρου με δύο επεισόδια back to back, Σάββατο 26 Μαρτίου στις 17:55 με το πρώτο μέρος του ταξιδιού και Κυριακή 27 Μαρτίου στις 17:55 με το δεύτερο.

Οι Εικόνες βρίσκονται στα Ιωάννινα για ένα μοναδικό οδοιπορικό και δεν μένουν μόνο στην πόλη, αλλά φτάνουν μέχρι τα πανέμορφα, πέτρινα Ζαγοροχώρια! Γνωρίστε την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και τα περίφημα Ζαγοροχώρια έτσι όπως μόνο οι Εικόνες μπορούν να σας τα δείξουν! 

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα, αυτή τη φορά! Δείτε το πρώτο μέρος του μοναδικού αυτού ταξιδιού αυτό το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 17:55, στο OPEN.

Στο πρώτο επεισόδιο μας παρουσιάζουν το «καμάρι» της πόλης, τη λίμνη Παμβώτιδα, αλλά και το νησάκι που βρίσκεται μέσα σε αυτή. Στο νησάκι μας ξεναγούν στο μουσείο του Αλή Πασά και μας μεταφέρουν απίστευτες ιστορίες για τη ζωή του.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων που εντυπωσιάζει όλους τους επισκέπτες, το Ιτς Καλέ· την ακρόπολη των Ιωαννίνων και το περίφημο Ρολόι, το γνωστό σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης.

Επίσης δοκιμάζουν να φτιάξουν κλωστάρι, αυτόν τον ιδιαίτερο μπακλαβά, δοκιμάζουν απίστευτες λιχουδιές και διασκεδάζουν σ’ ένα μαγαζί έκπληξη στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Δείτε το τρέιλερ για το πρώτο επεισόδιο

Δείτε το δεύτερο μέρος του μοναδικού αυτού ταξιδιού αυτή την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 17:55, στο OPEN.

Στο δεύτερο επεισόδιο, μας παρουσιάζουν το ανατολικό κάστρο των Ιωαννίνων και το μαγαζάκι που βρίσκεται μέσα σε αυτό και κρύβει ανεκτίμητους θησαυρούς του 1821.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το μαρτυρικό χωριό Λιγκιάδες με τη φοβερή θέα, τα χωριά Μονοδένδρι, Βίτσα και Κήποι στο Ζαγόρι και θαυμάζουν τη χαράδρα του Βίκου από τη μονή της Αγίας Παρασκευής.

Επίσης δοκιμάζουν πεντανόστιμα φαγητά σε ειδυλλιακή τοποθεσία στη λίμνη Παμβώτιδα και την περίφημη μπουγάτσα Ιωαννίνων, ίσως την καλύτερη στην Ελλάδα.

Δείτε το τρέιλερ για το δεύτερο επεισόδιο

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ