Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση  συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στον κόσμο στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην υπέροχη Αίγινα, το Σάββατο 7 Μαΐου στις 17:45 στο επεισόδιο που θα δείτε σε επανάληψη και την Κυριακή 7 Μαΐου στις 17:45 οι ΕΙΚΟΝΕΣ και ο Τάσος Δούσης συνεχίζουν με νέο επεισόδιο, το τρίτο μέρος του ταξιδιού στην όμορφη Θεσσαλονίκη!

- Advertisement -

Το Σάββατο 06/05 O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στην Αίγινα, σε αυτό το συναρπαστικό νησί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα! Μας ξεναγούν με τον μοναδικό τους τρόπο στον πύργο του Μαρκέλλου, τα πρωτότυπα πλωτά μανάβικα, τον ναό της Αφαίας Αθηνάς, τον Άγιο Νεκτάριο, τον Αρχαίο Ελαιώνα. Επίσης ανακαλύπτουν τις παραλίες της Αίγινας, το λιμανάκι της Πέρδικας με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και το παραδεισένιο νησάκι Μονή, όπου μπορείς να ταΐσεις ελάφια!

Συνεχίζοντας την Κυριακή 7 Μαΐου…

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι στη συμπρωτεύουσα, τη «νύφη του Θερμαϊκού», την όμορφη Θεσσαλονίκη, την πόλη της Μακεδονίας με τη μακραίωνη ιστορία!

Στο τρίτο επεισόδιο, μας ξεναγούν μέσα στις φυλακές του Γιεντί Κουλέ και θαυμάζουν την ατελείωτη θέα προς τον Θερμαϊκό που προσφέρει η Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης.

Κάνουν τη βόλτα τους στη Βαλαωρίτου· ένα από τα πιο ψαγμένα σημεία της πόλης, τα Λαδάδικα· την ιστορική συνοικία της Θεσσαλονίκης, και την Καλαμαριά· το παραλιακό μέτωπο της συμπρωτεύουσας.

Επίσης μας ξεναγούν στην κρύπτη του Αγίου Δημητρίου και μας παρουσιάζουν συγκλονιστικές πληροφορίες για το ιερό αυτό σημείο.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ολοκληρώνουν το γαστρονομικό οδοιπορικό τους στη Θεσσαλονίκη, μένοντας έκπληκτοι από την πληθώρα επιλογών που προσφέρει στους επισκέπτες αλλά και τους μόνιμους κατοίκους της!

Δείτε το trailer:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ