Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και ταξιδεύουν στην παγκοσμίως γνωστή και πανέμορφη Σαντορίνη, με δύο νέα επεισόδια back to back, Σάββατο 25 Ιουνίου στις 17:45 με το πρώτο μέρος του ταξιδιού στο νησί και Κυριακή 26 Ιουνίου στις 17:45 με το δεύτερο.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 25/6, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στη Σαντορίνη, ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου! Μας ξεναγούν στα Φηρά· την πρωτεύουσα της Σαντορίνης, όπου κάνουν βόλτα στα γραφικά σοκάκια τους και ανακαλύπτουν το μυστικό σημείο για τέλειες φωτογραφίες αλλά και τον δρόμο που τρελαίνει όλους τους τουρίστες.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το Μεγαλοχώρι για να θαυμάσουν τη Σαντορίνη αλλιώς και το Μουσείο Οίνου· το μοναδικό υπόσκαφο μουσείο παγκοσμίως.

Επίσης, δοκιμάζουν πεντανόστιμα φαγητά με θέα στη μαγευτική Καλντέρα και μας προτείνουν έξυπνες αγορές για όλα τα βαλάντια.

Δείτε το trailer

Στο επεισόδιο της Κυριακής 26/6, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στη Σαντορίνη, το πιο μαγικό νησί του κόσμου!

Διαβάστε ακόμα:  Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης κάνουν πρεμιέρα με νέα επεισόδια και αφετηρία τη μοναδική Κολομβία!

Επισκέπτονται τα Φηρά, το Φηροστεφάνι, το Ημεροβίγλι, τον Πύργο και το Καστέλι Πύργου και μας αποκαλύπτουν τα καλά κρυμμένα μυστικά τους.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας ξεναγούν στο μεγαλύτερο οινοποιείο της Σαντορίνης, δοκιμάζουν πεντανόστιμα φαγητά και μας εξηγούν τι είναι το περιβόητο «φόρεμα που πετάει»!

Δείτε το trailer

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ