Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζοντας τα ταξίδια στην Ελλάδα φτάνουν στην ιστορική Σπάρτη και την εξωτική Ελαφόνησο αλλά και στην υπέροχη Σίφνο με δύο επεισόδια back to back, Σάββατο 16 Ιουλίου στις 17:45 θα δείτε ξανά το επεισόδιο του ταξιδιού στην Ελαφόνησο και Σπάρτη και Κυριακή 17 Ιουλίου στις 17:45 θα δείτε το νέο επεισόδιο με το ταξίδι στην υπέροχη Σίφνο!

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 16/07 ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην Ελαφόνησο και στη Σπάρτη!

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στην Ελαφόνησο, το υπέροχο αυτό νησί της Πελοποννήσου με τις σμαραγδένιες θάλασσες.

Στη συνέχεια μας μεταφέρουν στα Βιγκλάφια, όπου μας αποκαλύπτουν φαραωνικές μάσκες αλλά και τις πυραμίδες που βρίσκονται στην περιοχή!

- Advertisement -

Επόμενη στάση του Τάσου Δούση και της ομάδας του η βυζαντινή Καστροπολιτεία του Μυστρά, από την Ακρόπολη της οποίας θαυμάζουν τη φοβερή θέα που προσφέρει.

Επίσης επισκέπτονται τον Καιάδα και περιηγούνται στη Σπάρτη, την ευλογημένη πόλη του Λεωνίδα!

Δείτε το τρέιλερ:

Στο επεισόδιο της Κυριακής 17/07, δείτε το νέο επεισόδιο με το ταξίδι στην πανέμορφη Σίφνο!

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στη Σίφνο, το κυκλαδονήσι της αρμονίας και του μέτρου!

Επισκέπτονται τη Χρυσοπηγή· ίσως το ομορφότερο εκκλησάκι της Ελλάδας, τον Αρτεμώνα· τον παραδοσιακό οικισμό με τα υπέροχα αρχοντικά, και την Απολλωνία· ό,τι πιο αυθεντικό και αριστοκρατικό διαθέτει η Σίφνος.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν τις υπέροχες παραλίες της Σίφνου όπως ο Πλατύς Γιαλός, ο Φάρος, η Χερρόνησος, το Βαθύ, και εξερευνούν το επιβλητικό Κάστρο του νησιού, αλλά και την άγρια ομορφιά της παραλίας Σεράλια που βρίσκεται κάτω από αυτό.

Δείτε το trailer

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ