Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Αυτή τη φορά O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ αυτή την εβδομάδα ταξιδεύουν στην πιο ρομαντική πόλη της Ευρώπης, την Πράγα, με δύο ολοκαίνουργια επεισόδια back to back, Σάββατο 16 Απριλίου στις 17:45 με το πρώτο μέρος του ταξιδιού και Κυριακή 17 Απριλίου στις 17:45 με το δεύτερο μέρος στο Open TV.

- Advertisement -

Στο πρώτο επεισόδιο, μας παρουσιάζουν την πλατεία της Πράγας· η οποία μοιάζει σαν παραμύθι που σε αιχμαλωτίζει, το πανέμορφο ιστορικό κέντρο της πόλης, το διάσημο Ρολόι της Πράγας και την εμβληματική γέφυρα του Καρόλου.

Επίσης δοκιμάζουν μοναδικές γεύσεις της Τσεχίας σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο και θαυμάζουν την Πράγα από το roof top ενός διάσημου ξενοδοχείου της πόλης.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται την αγαπημένη λουτρόπολη των αριστοκρατών, το Κάρλοβι Βάρι, και μας μαθαίνουν τα μυστικά της ποσιθεραπείας. Επίσης μας ξεναγούν στο επιβλητικό ξενοδοχείο Πουπ.

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στο «μικρό Παρίσι» στην ανατολική Ευρώπη, την Πράγα! Μας ξεναγούν στο Κάστρο της Πράγας· το μεγαλύτερο στον κόσμο, την πανέμορφη εκκλησία του Αγίου Βίτου, την εντυπωσιακή Μάλα Στράνα και το Χρυσό Σοκάκι· εκεί όπου έκαναν τα μαγικά τους οι Αλχημιστές.

Επίσης θαυμάζουν τα επιβλητικά κτήρια που κοσμούν την Πράγα κάνοντας κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα, δοκιμάζουν πεντανόστιμα τοπικά πιάτα σ’ ένα εστιατόριο πραγματικά βγαλμένο από άλλη εποχή, κάνουν θεραπεία με το ‘νέκταρ’ των Τσέχων και εντυπωσιάζονται από την αλλαγή φρουράς μέσα στο Κάστρο της πόλης.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας παρουσιάζουν το «διαμάντι» της Βοημίας, την πόλη Τσέσκι Κρουμλόβ, όπου μένουν αποσβολωμένοι από την ομορφιά που προσφέρει στους επισκέπτες της.

- Advertisement -

Δείτε το τρέιλερ

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ